Čokoláda: 50 snadných receptů - Academia Barilla
od 149 Kč
- Rok vydání 2013
- Počet stran 128
- Čeština
- Pevná / vázaná
V předkolumbovské střední Americe byla čokoláda používána při rituálech, obklopená aurou posvátnosti a tajemství. Ve skutečnosti si čokoládu mohli dopřát pouze panovníci, šlechtici a válečníci. …



![Assassin s Creed: The Culinary Codex - Thibaud Villanova [EN] (2022, pevná)](https://d25-a.sdn.cz/d_25/c_img_gQ_CR/PDEBbSP.jpeg?fl=res%2C350%2C350%2C1%2Cfff%7Cwebp%2C80)










![French Pâtisserie: Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts - École Ferrandi [EN] (2017, pevná)](https://d25-a.sdn.cz/d_25/c_img_QI_Gv/X0Wuan.jpeg?fl=res%2C350%2C350%2C1%2Cfff%7Cwebp%2C80)



![Let's Eat France! - Francois-Regis Gaudry [EN] (2018, pevná)](https://d25-a.sdn.cz/d_25/c_img_QR_Ib/ho7Qjg.jpeg?fl=res%2C350%2C350%2C1%2Cfff%7Cwebp%2C80)



























![Jamie Oliver: One - Jamie Oliver [EN] (2022, pevná)](https://d25-a.sdn.cz/d_25/c_img_QO_IR/kxfBEO4.jpeg?fl=res%2C350%2C350%2C1%2Cfff%7Cwebp%2C80)
