Hlavní obsah stránky

Receptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk

Receptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk

Kniha s názvem Receptury teplých pokrmů od Jaroslava Runštuka a kolektivu autorů vám přináší již osmé přepracované vydání. Vařte podle tradičních i moderních receptů s touto propracovanou kuchařkou plnou inspirace z české kuchyně.

Porovnání cen obchodů

Doporučené nabídky

Jak doporučené nabídky vybíráme?

Při doporučování nabídek zohledňujeme několik faktorů, aby byl pro vás nákup na Zboží.cz co nejpohodlnější. Doporučením pro vás hledáme vyvážený poměr kvality obchodu, ceny a dostupnosti. Při určení pořadí hrála roli také platba.

Nabídky dle ceny

Informace o výrobkuNakladatelství R Plus

Popis

Kniha s názvem Receptury teplých pokrmů od Jaroslava Runštuka a kolektivu autorů vám přináší již osmé přepracované vydání. Vařte podle tradičních i moderních receptů s touto propracovanou kuchařkou plnou inspirace z české kuchyně.

Klíčové vlastnosti
  • tradiční i moderní receptury

  • česká gastronomie

  • legislativní předpisy

  • informace o alergenech

  • doplněno o webové stránky

  • aplikace Gekon Lite

Receptury teplých pokrmů od Jaroslava Runštuka

Tato inspirativní kniha obsahuje necelých 600 stránek nejen receptů. Naleznete zde gastronomické předpisy, fakta o alergenech či tipy na speciální postupy při úpravě potravin. Kniha je navíc doplněna o webové stránky, které rozšiřují informace z knihy a slouží především pro odbornější veřejnost.

Obsah knihy

Kniha je vzhledem k předchozímu vydání aktualizována o legislativní a hygienické předpisy a o kapitolu s názvem Nové receptury s moderními recepty české kuchyně. Nechybí ani oddíl o alergenech včetně jejich seznamu, o povinnostech podnikatelů, co se informování zákazníků týče či sdělení UI SZPI. V neposlední řadě kniha zahrnuje výtěžnosti určitých surovin při přípravě pokrmů, a to za pomoci konvektomatů.

Receptury teplých pokrmů Jaroslav Runštuk
Rozšíření publikace

Pokud jste vlastníkem knihy, máte možnost se přihlásit na www.receptury.com, kde vás čekají další užitečné informace. Stránky využijí především vedoucí provozní zaměstnanci či studenti odborných škol. Nabízí rubriku s rozdělením masa na vepřové, hovězí, telecí, jehněčí, drůbeží a králičí či rubriku Receptury v moderní úpravě obsahující téměř 100 autentických fotografií různorodých receptů. Naleznete zde i překlady jídelních lístků do 4 světových jazyků zahrnující angličtinu, němčinu, polštinu a ruštinu, přičemž máte možnost exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledáváte na základě kategorie pokrmů a pro ještě lepší přehled zahrnují exportované překlady čísla receptur.

Webová aplikace

Aplikaci Gekon Lite využijete jako majitel knihy pomocí aktivačního klíče přes již zmíněné webové stránky. Základní verze této omezené licence disponuje širokou škálou filtrů pro vyhledávání receptur, zařazováním receptů do kategorií a kalkulací množstevních surovin.

Parametry

Jazykčeština
Rok vydání2019
Druh kuchyněčeská
Produktové číslo978-80-904093-0-9
Počet stran584
Vazbapevná / vázaná
Druh kuchařkyostatní

Hodnocení a recenze

Mohlo by vás zajímat

Podobné výrobky

Všechny podobné