Ireks Montana 5 kg, mléčný marcipán
od 859 Kč
Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování. Určenou pouze pro další zpracování.
od 859 Kč
Sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování. Určenou pouze pro další zpracování.

Karamelová ochucovací pasta s intenzivní chutí karamelu promění krémy, dorty i zmrzliny v poctivou lahůdku. Hodí se i do…
Dortovepomucky.cz

Černá sypká směs na potahování a modelování Montana - mléčný marcipán 1kg…
v 2 obchodech

Hmotnost: 1 kg. Barva: Béžová. Složení: Cukr, sušené mléko, glukózový sirup, aroma, stabilizátor (E415). Výživové údaje ve…
SVĚT PEČENÍ - CS GOSTOL

Doporučená receptura:- Montana 1000 g- Voda pitná 150 - 170 g- 100 % tuk 50 gPostup zpracování:Montana, voda a změklý 100%…
Dortovepomucky.cz

Vytvořte tmavé dorty bez námahy se směsí Sandra Komplet tmavá Sandra Komplet tmavá je kompletní přípravek od renomované…
Dortovepomucky.cz

Směs na černý velvet dort – Velvet Cake Black od Martin Braun je profesionální prášková směs pro výrobu dortových korpusů s…
Dortovepomucky.cz

Profesionální čokoládové korpusy bez námahy – Sandra Brilant Sandra Brilant je hotová směs od společnosti IREKS ENZYMA,…
Dortovepomucky.cz

KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v…
Dortovepomucky.cz

KARINA Kokos se nejčastěji používá na výrobu krémů a náplní, lze použít také na tekuté náplně. KARINY jsou směsi, které…
Dortovepomucky.cz

Díky jednoduché receptuře je odstraněna komplikovaná příprava jádrové hmoty a dochází tím k významné úspoře času, energie a…
Dortovepomucky.cz

Doporučená receptura: 1kg směsi, 300g vody a 30 g marmelády Suroviny smícháme a necháme 5 minut bobtnat, poté při střední…
Dortovepomucky.cz

KARINA Kokos se nejčastěji používá na výrobu krémů a náplní, lze použít také na tekuté náplně. KARINY jsou směsi, které…
Dortovepomucky.cz

KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v…
Dortovepomucky.cz

Použití k potahování: 500g směsi Montana, 75-85ml vody (raději více, zahustit se dá vždy opět směsí Montana), 25g změklého…
Dortovepomucky.cz

Směs na černý velvet dort – Velvet Cake Black od Martin Braun je profesionální prášková směs pro výrobu dortových korpusů s…
Dortovepomucky.cz

Vytvořte dokonalé dorty s korpusem Sandra Komplet Dortový korpus světlý Sandra Komplet je sypká směs, která vám umožní…
Dortovepomucky.cz

Profesionální čokoládové korpusy bez námahy – Sandra Brilant Sandra Brilant je hotová směs od společnosti IREKS ENZYMA,…
Dortovepomucky.cz

Použití k potahování: 500g směsi Montana, 75-85ml vody (raději více, zahustit se dá vždy opět směsí Montana), 25g změklého…
Dortovepomucky.cz