Logo obchodu HORNBACH

HORNBACH

143 hodnocení

36 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

62733před 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Přístup k zákazníkovi v případně vadného zboží hrozný. Zakoupena pila v ceně cca 3000 Kč, po dvaceti minutách provozu se začalo kouřit z motoru a ztratil výkon. Zboží jsem hned následující den odvezl na prodejnu v naději že slušný prodejce po tak krátké době od koupě zboží vymění, ale asi to není tenhle typ prodejce. HORNBACH se k tomu postavil tak, nám jsi zaplatil a ty si počkej 30 dní až vyřídíme reklamaci a bude požné výrobek znovu používat. Takže HORNBACH už nikdy víc.

Petr K.před 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

20.6.2023 objednán a zaplacen bazén, který byl skladem. 26.6.2023 mi po dvou telefonátech připadá, že ani netuší že si zákazník něco objednal a zaplatil, natož tak že by mu to měli poslat. Objednávka zrušena, příště budu volit jiný internetový obchod.

Bořivoj Hořínekpřed rokem
Nedoporučuji obchod

parkování před vchodem

Chtěl jsem koupit koberec a nechat si ho od jejich služby položit. Za 1000 Kč přišel pán s metrem a za čtvrt hodiny odešel. Pak poslali cenovou nabídku na položení 27 m2 koberce: 26000!!! Jenom za práci - bez koberce. S Hornbachem jsem skončil. Udělejte to samé, třeba se proberou.

Viktorie Čistápřed rokem
Doporučuji obchod

Ochota personálu

Pesladxpřed rokem
Doporučuji obchod, ale...

Dobrý výběr, umí poradit, ceny ok.

Prodejna v Chuchli má nyní totálně nepřívětivé okolí. Před prodejnou vysedává celé dny místní velice obtěžující bezdomovec. Děti si ani nemají kde v klidu vychutnat zmrzlinu.

George Komopřed rokem
Nedoporučuji obchod

Zahradní nástěnné světlo klassic je kvalitní a cenově dostupné

Hrozný přístup. Objednám si přes shop zahradní světlo s požadavkem,že nechci odeslat PPL,přitom mají na výběr z více dopravců. Napíšou mi,že mi světlo dodají až za 8 dní. Následně mi objednávku stornují a vrátí peníze ?! Světlo mají a napíšou, že není. Zajímavé jednání. Pak píšu hodnocení na jejich stránky a oni hned na začátku mají informaci,že můžou obsah cenzurovat. Taky že hodnocení nepustili do oběhu. Hlavně, že chtějí ohodnotit webové stránky Hornbach. Jak se to hodí. Smutný přístup.

Veronika před rokem
Nedoporučuji obchod

Naprosto neuvěřitelné jednání. Objednala jsem si v e-shopu Hornbachu zboží. Poctivě jsem ho i zaplatila. Zboží ale nedorazilo. Místo toho mi za několik dní volal zaměstnanec Hornbachu a tvrdil mi, že zboží v e-shopu nakoupit nelze. Objednávku prý musí stornovat. Peníze si ale Hornbach nechal. A nejenom to. Když jsem po obchodu žádala vrácení zaplacené sumy, pro jistotu si ji strhli ještě jednou. Za zboží v hodnotě 1395,55 korun jsem tedy vydala 2791,1 a nic jsem za to nedostala. Hornbachu se obloukem vyhněte!

Mája Janstovápřed rokem
Doporučuji obchod, ale...

Dnešní (28.2.2023)návštěva prodejny v Hradci Králové mě velmi zklamala. Jela jsem si pro kachličky do koupelny konkrétně pro 400kg s tím, že bude někdo ze zaměstnanců ochotný mi pomoci zboží dovézt k autu, které jsem měla v areálu hornbachu. Při prosbě na zaměstnance mi bylo řečeno, ať si vezmu nákladní vozík a můžu jet vícekrát. :D ani na druhou prosbu zda-li by mi aspoň mohli tuto váhu pomoci naložit na vozík jsem nebyla úspěšná jen na mě koukali. Rekonstruuji dům a stavebniny teď navštevuji často a ještě se mi tato neochota nikde nastala.

oleg schmidtpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Dobrý sortiment

Nevrácené peníze za zboží

fuktomas před rokem
Nedoporučuji obchod

naprostá neochota, že vedení firmy neřeší tento stav

Fafejtovapřed rokem
Doporučuji obchod

Dobrý den, dnes jsem si vybírala obklad a dlažbu v prodejně v Řepích. Musím velmi pochválit pracovníka v oddělení dlažeb, pana Přikryla. Věnoval se mi, se vším mi poradil a vše spočítal. S takovou ochotou jsem se ještě nesetkala. Děkuji

Armani Zinzarpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Už nic !!!!!!

Minulý týden sme byli na prodejne v Černém Moste .Vybrali sme si vchodové dveře s tím že nám příjde pán rozměřit a domluvíme zbytek že nám nasadí vybereme si kukátko,kliku a podobně..Zaplatili sme zálohu 1450kč s tím že tam je cesta tam a spátky nad 20km.Ok beru ...Včera pán přišel vymeřil a řekl že zárubňa je křivá že to nejde (dveře) nasadit,práce během minútky.Tak s pánem jsem sepsal dokument že rušíme objednávku.Dneska mi volali z Hornbachu že zakázka je stornovaná ok a na mou otázku jestli dostanu ze zálohy naspátek nejakou častku mi bylo sděleno že nic ....Nasr...nej jsem im sdelil tak ok a zavesil (podotykam slušne!!!!) A teď za co si uctujete vlastne ???? Kdy by ste půlku vrátili spátky neřeknu ani půl slova !!!!! Veřte mi že v Hornbachu jsem nakupoval rád ale odedneška všem známym který si u Vás nakupujou sdělím tuhle skušenosť co dneska jsem dostal od Vás a je ich hodně!!!!!! A to jeste doplním že koupelnu kterou jsem chtěl dělat přes Vás ani nebudu!!!! Už nikdy více nevkročím do vásho obchodu....!!!!!

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Zakoupila jsem světlo do garáže, avšak po namontování a zapnutí světla, svítilo asi 5 minut a zhaslo. Reklamace uznaná hned v prodejně, světlo vyzkoušeli a poté jsem dostala nové světlo.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Možnost osobního odběru

Doba dodání, zaplacené zboží objednané 4.7.2022 po několika urgencích stále není

Jan Novakpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Objednana dlazba prijela popraskana,spinava,smradlava.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Široký sortiment zboží

21.8.22.Pan v oddělení přířezu ve Vitkovicich,nepříjemný, protivný, jako by ho práce nebavila, kazí skóre Svým spolupracovníkům

Jzgrouppřed 2 lety
Doporučuji obchod

V Hornbachu v Brně na Heršpické nakupuji snad již 20 let. Nikdy jsem nemusel nic reklamovat. V sobotu jsme koupili se ženou slunečník, u kterého jsme po prvním použití zjistili vadu. Musím říct, že po přečtení recenzí na Hornbach jsme jeli řešit reklamaci s velkými obavami. Ovšem byli jsme velmi překvapeni! Pracovnice na reklamacích nás s úsměvem poslala na pracoviště techniků, kde se nás ujal pan Koláček, který byl velmi milý a profesionální. Reklamaci uznal a slunečník ihned vyměnil za nový, který nám sám bez řečí naložil na vozík a s úsměvem popřál, abychom si ho užili. Stáli jsme jako opaření. Čekali jsme všechno, ale takový vstřícný a rychlý přístup ne. Myslím si, že valná většina spokojených zákazníků kladnou zkušenost nenapíše, protože je to považováno za samozřejmost. Naopak naštvaní zákazníci velmi často. Výsledkem je hodnocení obchodníka vyjádřené v procentech, které je z neobjektivní. Chápu, že to asi jinak nejde a tak jsem se rozhodl, snad poprvé v životě, recenzi na obchodníka napsat.

Antonín Kubešpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání zboží, které je k disposici.

Naprosto i..otský (chtěl jsem napsat terminus technicus pro stupeň inteligence, ale nastavení automatu na tomto webu je úplně stejné inteligence, takže mi to neumožní). Při objednávce on-line různých prvků (3 typy) na střechu předpokládám, že budou dodány v jednom balíku a dni, až bude k disposici ten poslední typ z nich. Zkušenosti z jiných on-line jsou, že se buď ptají při objednávání, nebo zavolají. Tady mi tři prvky dopravují na 3x, aniž by se ráčily zeptat. To snad ani není možné. Možná že svým zaměstnancům poskytují speciální volno, když si něco někde objednají s dovozem a myslí si, že i jinde to mají stejné. Dozvěděl jsem se to až z e-mailu o potvrzení objednávky (a bohužel i zaplacení předem) a i když jsem okamžitě reagoval (ne ta ten e-mail z automatu, ale na jiný dostupny), tak žádná reakce. Katastrofa.

Lukas před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Minuly tyden jsem zakoupil pres eshop plechove zinkove dvere do kotelny. Dvere jsem si vyzvedl a odvezl. Dvere byly zabalene v pomerne pocuchanem igelitu s vrstvou prachu ze skladu. Doma jsem igelit sundal a k moji hruze byly dvere asi na peti mistech promackle/otlucene do plechu a u zamku vylozene nakopnuta hrana. Osobni komunikace se zakaznickym servisem primo v prodejne Chuchle byl otresny zazitek. V podstate vsichni zucastneni zamestnanci z Hornbachu Chuchle, kteri se mnou v zalezitosti mluvili, tvrdili, ze u nich se to nestalo, ze je to poskozeni, ktere jsem si zpusobil sam a ze si mam precist obchodni podminky a zbozi si zkontrolovat. Arogantni, zakaznicky neorientovany pristup. Pripadal jsem si jak maly kluk v reditelne, kdyz rozbil okno. Mou logiku, ze si prece nebudu vedome nicit vlastni nove dvere, abych pak travil cas tim, ze je jezdim reklamovat a travim na veci dalsi hodiny jenom proto, aby mi oni dali slevu nebo vymenu dveri, panove nechapali. Zakaznicky servis v Hornbachj je hruzostrasny zazitek z dob drevniho komunismu.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Velký výběr všeho možného, ale na internetu bych si to netroufl koupit.

Ani při osobním nákupu se nevyhnete zmetkům. V neděli jsem mj. koupil "upínací gumy" (takové ty tzv. cuky), výrobce je uveden Sulang Ltd. Je to blbost za 49, ale naštve, když po rozbalení zjistíte, že vůbec nepruží, takže máte metrovou šňůru s háčky na koncích! Na tom se nedá ani oběsit! V prodejně jsou jich na několika místech plné uličky, byla to asi větší zásilka z džungle.

Platba

Platba kartou (Master Card, VISA)Bankovní převodHotově

Doprava

Česká pošta

Výdejní místa

Vlastní místa

Kontaktní údaje

Kategorie