Nejoblíbenější ocelová pánev na soté. Nevyniká pouze cenou. Je ideální k užívání díky své váze. Je to jedna z nejlehčích pánví, přitom neztrácí vynikající vlastnosti přenosu tepla a kvalita zpracování rovněž neutrpěla. Tato pánev je velmi vhodná do restauračních provozů i do domácností, pro pečlivé hospodyňky. Pánev je ocelová a ocel jako taková je náchylná na korozi, je nutné ji ošetřit vždy tukem po každém použití pánve. Mějte na paměti, že udělat pravý vynikající steak na teflonu je velmi velmi obtížné. Je to jeden z důvodů proč teflonové a moderní keramické pánve nikdy nevytlačí ocelové pánve. Je vhodná na prudké orestování masa, zeleniny. Neobsahuje žádné uměle přidané povrchové úpravy jako je PTFE, nebo PFOA. Molekuly železa jsou zdraví prospěšné. Pánev lze použít i při velmi vysokých teplotách Žádná pánev nemá tak dobrou tepelnou vodivost, jako ocelová. Vhodná na maso, zeleninu, ryby, omelety. Čím déle ji používáte, tím se bude projevovat její nepřilnavost. Je ekologická. Má robustní provedení.