Materiál pánve titan, indukce, průměr 20 cmTuto pánev ocení jednotlivci nebo je vhodná na přípravu drobností nebo příloh a jíšek. Můžete smažit úplně bez tuku.
Tuto pánev ocení jednotlivci nebo je vhodná na přípravu drobností nebo příloh a jíšek. Můžete smažit úplně bez tuku. Pro lepší chuť připravovaných potravin doporučujeme pánev tukem jen vytřít. Pánev nejdříve rozpalte, potom ztlumte a používejte minimální nebo střední stupeň tepla, podle toho co smažíte. Pánev dlouho drží teplo, takže můžete jídlo dokončovat i mimo zdroj tepla. Tím dosáhnete vysoké úspory energie. K vyčistění pánve použijte nejlépe tzv. "Tepelný šok", což znamená, že pánev prudce zchladíte studenou vodou a přečistíte kartáčkem. Díky velmi tvrdému povrchu můžete bez obav používat kovové pomůcky - obracečky, vidličky atd.