Logo obchodu Sportisimo

Sportisimo

272 hodnocení

23 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Adam Michael Smažíkpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Boty, které jsem měl na noze dohromady tak 10x se začali trhat na patě, vypadali větrací kolečka a u zimních bot do sněhu očekávám, že když jdu ve sněhu po neodhrabaném chodníku, tak nebudu muset ždímat ponožky.. uff už nikdy. Co tak čtu, tak reklamace asi nebude žádná sranda…

Jan Přibylpřed rokem
Doporučuji obchod, ale...

Špatný eshop s hlediska vyřizování objednávek. Nedodržování termínů. Arogantní helpdesk.

Martina Krůtovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Zakoupené boty,druhý den jsem šla reklamovat.Jedna bota na patě blbě šitá,kdy to neskutečně dřelo a nešlo v botách chodit.Arogantni prodavačka,která mě poučovala o tom,že ona by si určitě koupila boty, který ji velikostně sedí.po vysvětlování že na délku mi boty jsou řekla,mi stejně reklamaci neuznaji,protože jsem v botách ušla 10m k autu.Ze jsem povinná v botech chodit doma.Tak to ,bych si snad koupila bačkory .Zítra tam mám jít,tak uvidíme s čím vyrukujou.

David Evanspřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Zboží objednáno 15.11. a přes několikeré urgence nakonec do vánoc vubec nedorazilo. Na linkách neskutecnej bugr. Jen slibování. Absolutní nekomunikace a nebojím se napsat až lhaní jen aby se vas zbavili. Nekolik mailů, že zboží je vyexpedováno a na cestě k nám. Se Sportisimem jsem skončil a nikomu ho ani po této zkušenosti nedoporučím!!!

Martina Dornovapřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Rozhodně nedoporučuji. Před Vánoci přechází na nový logistický systém, z důsledku čehož nestíhají dodat zboží, které potřebuji na Vánoce a místo alespoň omluvy nebo jiné kompenzace vám napíšou ať si počkate. Po x spokojených letech, jsem u tohoto obchodu nakoupila naposledy.

Martin před rokem
Nedoporučuji obchod

Nic.

Objednávka 30.11. na prodejnu a do dnešního dne nic. Vlastně email, že do vánoc to možná stihnou a pokud ne tak dostanu slevu.

Oliver Twistpřed rokem
Doporučuji obchod

Teď před Vánoci jsem udělal asi 6 objednávek a vše jsem měl během 30 minut připravené v obchodě k vyzvednutí. Nemohu si na nic ztěžovat, vše bez problémů, rychle a ochotně!

Mrzí mě ty negativní komentáře. Zbytečně kazí pověst firmě, která podle mého funguje dobře.

Michaela před rokem
Nedoporučuji obchod

19.11. objednáno zboží a zaplaceno (u zboží informace o dodání do 2-4 pracovních dnů na vybranou prodejnu); 29.11. první a jediná informace ze strany eshopu o logistických problémech; 12.12. zboží dodáno k vyzvednutí na prodejně; měl to být hlavní dárek k narozeninám. Logistické problémy na straně obchodu mohu akceptovat, ale v kombinaci s velmi špatně zvládnutou komunikací nikoliv. Vyzvednutí na prodejně také bez omluvy. Očekávala bych ponožky, 5% slevu na další nákup nebo pořádnou omluvu.

Theo Mullotpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Objednal jsem zboží před více než měsícem. Do dnešního dne přijela pouze polovina. I objednávka z čínského obchodu by přijela dříve.

Hanousek Ivopřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Boty zakoupené v tomto obchodě se po necelém půl roce prošlapaly a reklamace byla s celou řadou keců včetně doporučení ať se obrátím na soud pokud se mi to nelíbí zamítnutá takže tady už nikdy.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Dříve bych služby obchodu chválila. Nyní mám úplně stejnou zkušenost jako recenzenti přede mnou. Na zboží objednané před 3 týdny čekám dodnes, výmluvy, problémy s logistikou atd. Jedná se o lyže, které potřebuji na zaplacenou vánoční dovolenou, a také o docela dost předem zaplacených peněz. Výsměchem potom je také to, že cca 3 dny po objednání mi přišel dotazník spokojenosti s dodáním zboží...

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

- sortiment - ceny - lze použít jako katalog pro nákupy v jiných obchodech

- termín dodání - doposud jsem neměl problém s nákupy ve Sportisimu, bohužel ale od 26.11. mám objednávku a bez jakékoliv zprávy o jejím stavu, po dotazu bez odpovědi jsem dnes objednávku zrušil a čekám na vrácení peněz - před příštím nákupem se radši podívám na recenze, jestli se už termíny dodání srovnaly

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nemohu pochválit vůbec nic.

Zboží jsem objednal 21.11. a bylo uvedeno že bude dodáno maximálně do 25.11. dnes je 6.12. zboží ještě nemám a komunikace je taková že se omlouvají problém s logistikou. To zboží jsem nutně potřeboval mít a spoléhal jsem se že mají dost času na dodání. Již nikdy více.

G Mladenovovapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic, vůbec nic. Hrůza

Jednání, výmluvy, nedodání zboží, neschopnost vrátit peníze, nebo poslat sledovací číslo. Katastrofa

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Objednávka zaplacená 19.listopadu, zboží stále nedorazilo. Na tom není co chválit. Dětské zimní oblečení a tady už je týden sníh, opravdu paráda.

Jirka Prellpřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Rychlost objednávky.

Nejsem škrt, ale k nákupu za 1900 kč ještě platit tašku, když jinak to neodnesu je trochu přeháňka.....

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Vyřízení objednávky bylo v pořádku. Vráceni taktéž bylo v pořádku. Spokojenost.

Aleš Chaloupkapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Cena zboží po slevě....

Proč nejsou zákazníci líní sem napsat špatné recenze? Protože jsou opravdu zklamaní průběhem nákupu!!! Situace je dlouhodobě tragická, bude s tím něco obchod dělat?!?! Nevím... ale proč to jinde funguje perfektně a v Sportisimu mají na starosti e-prodej diletanti. Můj příběh je prostý: vybral si v pátek boty v eshopu, ZAPLATIL a chtěl si je v dnes vyzvednout. Co se stalo? Rezervace zrušena, kupní cenu mi poslali údajně zpět na účet. Důvod je protiklientský a hlavně nesmyslný= zboží se musí vyzvednout asi do 3 dnů... Absolutně nepochopitelné omezení, navíc zboží bylo uhrazeno!!! Proč na vyzvednutí zaplaceného zboží nemůžete mít třeba 7 dní? Nikdo neví, možná ani management eshopu. Tak zůstane Sportisimo podnikem, kde nesmysl zvítězil nad zdravým rozumem.... jdu si koupit boty do eshopu, kde ten obchod budou chtít udělat....

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Jaddenpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Na Sportisimu nakupuji často, většinou vyberu na netu a vyzvednu na prodejně, co nemají nechávám poslat. Už mi taky přišly tepláky s magnetem proti krádeži (na prodejně mi ho ochotně sundali), taky mi zrušili objednávku protože ten poslední kus na prodejně nenašli, přesto nechápu ty negativy zde, podívejte se občas z okna, svět tam pořád je, nezbořil se... :-) Napadlo vás zapšklouny že tam dělají taky jen lidi? Já doporučuji :-)

Platba

Dobírka

Výdejní místa

Zásilkovna

Kontaktní údaje

Kategorie