Logo obchodu Sportisimo

Sportisimo

270 hodnocení

23 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

nic

Chtěl jsem objednat 3 produkty, bohužel nebyly všechny na jedné prodejně, tak jsem to zúžil na pouze 2 věci. Přišlo mi potvrzení objednávky, a v zápětí email, že se objednávka zpozdí, protože zboží nakonec na prodejně není. To byl můj poslední nákup ve sportisimu.

Radka Černápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Velice nemilá zkušenost s obsluhou v OC Štěrboholy. Chování k zákazníkům vyloženě špatné.

Lukáš Zientekpřed rokem
Nedoporučuji obchod

NIC

Pristup k reklamaci, boty jsou sunt co se po mesici rozpadne cast ale reklamace neni uznana, pricemz na prodejne boty trpi uplne stejnou vadou. Pri konfrontaci personalu s timto nesvarem vysmech do obliceje s tim ze ony tam nejsou o toho aby kontrolovali lidi jak zkousi boty, ale ze prodavaji tudiz poskozene kusy jim nevadi.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Objednávka rozdělaná na dvě zásilky, tudíž 2x poštovné Zboží dorazilo, ale ten kdo zboží balil zapomněl odstranit ochranný čip, poštovné zaplaceno, ale do prodejny stejně musím. Paní z reklamací se omluvila a poslala mě na prodejnu. Už nikdy více na tomto shopu objednávat nebudu.objednávat nebudu.

Denispřed rokem
Doporučuji obchod

Velký výběr Často dobré slevy Možnost vyměnit nebo vrátit zboží Při objednávce na obchod zaplatím, až pokud si to chci koupit

Velmi mě štve to poštovné při objednání na obchod.

Lenka Klimovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Žádné.

Za jednu objednávku z eshopu jsem zaplatila 4xpostovne, ok. Objednala jsem, zaplatila a večer mi přijde mail ze dvě věci nemají. Ok... Za další dva dny mi přijde další mail ze další dvě věci nemají.... Proste eshop úplná katastrofa.... Prodávají věci které nemají, a ještě člověk za jednu objednávku zaplatí X postovnych..... Jsem nas*ana!!! Horší eshop jsem nezažila.... Syn je opravdu zklamaný a to mě stve uplne nejvíc.... Sportisimo už nikdy víc!!!!!

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Objednám a zaplatím na eshopu jedny boty, přijde e-mail, že je vlastně vůbec nemají. Objednám a zaplatím místo toho jiné boty, přijde e-mail, že jsou poškozené a jiné nemají. Nenakupuje tam, je to ztráta času, víc amatérskej e-shop jsem nezažil.

Petrapřed rokem
Nedoporučuji obchod

Arogantní obsluha v českolipské pobočce. Plánovaný nákup, i ty další, raději uskutečním v jiné prodejně.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Zadne

V obchodech malo zbozi,lepsi vyber na internetu,ale platit troji postovne je zlodejina,Dokonce se plati postovne i za odber na prodejne. Nektere pobocky naprosto zbytecne,bez kvalitniho zbozi.

Dmitrij Chikovpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Hrubý prodavačky, Chtěl jsem si koupit boty ale po takovém jednání nikdy se tam neukažeme

Soňa Bečvářovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Nelze si nechat poslat zboží z prodejny na jinou a tam vyzkoušet.

michal swartzpřed rokem
Nedoporučuji obchod

nic

Jestli můžu doporučit Tak od tohoto obchodu.Velice, rychle ruce pryč.

Lukáš Dořičákpřed rokem
Nedoporučuji obchod

-

Když něco chcete reklamovat, jsou nepříjemní, nechtějí uznat evidentní vadu. Velmi neprofesionální jednání. Rozhodně nemají moji důvěru. Nedoporučuji.

Jan Zverinapřed rokem
Doporučuji obchod, ale...

Kupované zboží dětské boty alpine vše v naprostém pořádku.

Bohužel se jednalo o poslední kus na prodejně. Nakupoval jsem přes e-shop. A jako dopravu jsem si mohl vybrat pouze českou poštu tak aspoň jsem využil nabídky dodání do boxu 0-24. Bohužel po dvoudenní cestě z Ostravy mi pošta napsala že je balík v balíkovně (otevřená 8-17) bohuzel balikovnu Boskovice, pošta zavřela v prosinci minulého roku. Tak lze balik vyzvednout na poště tam ovšem se lidem do prace nechce. otevirací doba ut ct 8-12 13-16 po st 10-12 13-18 patek nevím to jsem radeji nečetl to se budo už beztak válet někde na chatě takže 2x cesta navíc jsem zvědav jestli by dali slevu za nedodržení smluvené přepravy (výdejního místa a času vyzvednutí). Závěr: nikdy vice přes ČP A prodejce na stížnost hází bobek!!!

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Způsob řešení reklamace turistické obuvi která se po necelém roce skoro rozpadla

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Velice mě zklamal přístup prodavačky v Olomouci v nákupním centru v Olympii. Potřebovala jsem vyměnit zboží za jinou velikost. Při obsluze nás prodavačka propichovala pohledem, že se vůbec odvažujeme přijít s takovou prosbou. Poté po nás chtěla doplatek, že zboží již není v akci a musíme uhradit částku do plné výše. Když jsem tedy řekla, že si nechám původní zboží, které jsme zakoupili, nereagovala a jen nám oznámila, že nám vrátí peníze na účet. Jejich přístup k zákazníkům se mi opravdu nelíbí a nemám zájem nadále navštěvovat jejich prodejny.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod

Rychlost vyřízení a dodací dobu

Nic

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Kvalita bot.Boty vydrží cca rok.Poslední dobou hrozná kvalita

Adam Michael Smažíkpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Boty, které jsem měl na noze dohromady tak 10x se začali trhat na patě, vypadali větrací kolečka a u zimních bot do sněhu očekávám, že když jdu ve sněhu po neodhrabaném chodníku, tak nebudu muset ždímat ponožky.. uff už nikdy. Co tak čtu, tak reklamace asi nebude žádná sranda…

Jan Přibylpřed rokem
Doporučuji obchod, ale...

Špatný eshop s hlediska vyřizování objednávek. Nedodržování termínů. Arogantní helpdesk.

Platba

Dobírka

Výdejní místa

Zásilkovna

Kontaktní údaje

Kategorie