Logo obchodu Eobuv.cz

Eobuv.cz

515 hodnocení

31 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Eva Podstavkovápřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

-

Katastrofa!!! NIKDY VÍC! na vrácení peněz čekám už 2 měsíce a vypada to že se jich ani nedočkám!! Ze začátku se tváří že reklamace je uznána ať vrátím boty, že pošlou peníze obratem zpět a od vrácení bot se po nich slehla zem... Když si teď čtu ty bšechny ostatní recenze, tak nechápu, jak jim to může procházet!?

Alena Rašovápřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Velmi pozitivní a vstřícný přístup při řešení reklamace. Určitě nakoupím znovu. Boty jsem vyzvedávala v OC Nový Smíchov a i zde byl velmi příjemný personál.

Veronika Krutskápřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

už 4 měsíce se táhne vrácení zboží. Nemám ani boty, ani peníze zpět na účtu a nikdo se mnou nechce komunikovat

Registrovaný uživatelpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Seriozního obchodníka poznáte v případě reklamace v životě bych o nich už nekoupil ani tkaničku odrazuji budoucí kupce M.Havelka.

sedlackovarenkapřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Komunikace,v případě vrácení nebyl problém s vracením peněz v termínu ,vše OK

Registrovaný uživatelpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Myslela jsem si jak je e-shop skvělý, ale v životě už si online nic neobjednám, komunikace příšerná, už 2 měsíce se táhne vrácení zboží. Domlouvate se na vrácení zboží na požadovanou adresu, ale oni prosí o vyplnění IBAN aby mohli navrátit částku. Nedoporučuji vracet zboží

Registrovaný uživatelpřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Nerozumím záporným recenzím. Již roky objednávám, i pro děti a nikdy nebyl problém. Zboží přišlo pěkně zabaleno. Objednáno v neděli, zboží dorazilo ve čtvrtek. Jeden z nejlepších obchodů s obuví

Nic

Dana Jupovapřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

nic

Dvakrát jsem si objednávala boty,zaplatila a pokaždé mi přijde email s omluvou,že moje objednávka nemůže být zrealizována. Nechápu teda,proč jsou v nabídce boty,když je vlastně nemají.Jsem zvědavá,kdy mi vrátí peníze .S tímto obchodem nadobro končím.

s Kpřed 9 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

Rychlost dodani

U zakoupenych damskych bot Guess,bylo videt,ze je prede mnou jiz na sobe nekdo mel - po stranach ošoupané :O

Ivana Konečnápřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nedoporučuji obchod. Vědomě porušují zákon, po 30 dnech od podání reklamace žádný výsledek. Na e-maily neodpoví buď vůbec, nebo tak, že to problém nevyřeší. Jedná se o další podvodný subjekt.

Vendy Kozakovapřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Komunikuji pře zákaznickou linku, která má být podle všeho funkční 24/7. No tak není. Na odpověď čekám několik dní a odškodnění, za doručené, zničené zboží, se asi nikdy nedočkám. V takovém stavu, jako přišla má objednávka, nechodí objednávky ani z bazaru.

Zdena Vikovápřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Možná velký výběr

Vyřízení reklamace trvá 2 měsíce a peníze dosud nemám, komunikace naprosto příšerná, žádný telefon, aby to člověk vyřídil rychleji, no prostě hrůza. Navíc jedno zboží bylo placeno přes Twisto, a i když je to 15 měsíců, tak to vrací přes ně, fakt neuvěřitelné. Prostě e-obuv už nikdy.

Registrovaný uživatelpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Agresivní ochranka, dojídal jsem na OC P5 nanuka a napadl mne, že nesmím být v obchodě.... Jako kdybych roznasel nějakou nakažlivou nemoc nebo co... Neúcta k zákazníkům - není divu, že mají vesměs negativní hodnocení...

Kocourmunicekpřed 10 měsíci
Doporučuji obchod

Jsem překvapen, kolik negativních recenzí tu je. Objednávám opakovaně a nikdy žádný problém. Dokonce jsem zadával i reklamaci a vracel zboží. Naprosto bez problému. Pokud se vyplní vše správně, v pořádku peníze vrací. Zboží přišlo pokaždé v originálním balení s formulářem na vrácení a štítkem. Chápu, že se lidé ozývají jen tehdy, kdy je něco v nepořádku, ale dám ruku do ohně za to, že kdyby napsali všichni spokojení zákazníci, nebude mít e-shop tak prapodivně nízké hodnocení. Jsem moc spokojen, eobuvi nenechte se zmást. Holt není vždy vše perfektní, ale jsme jen lidi, že.. Ať se daří!

Denisafundovapřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nejhorší co jsem zažila. Objednala jsem zboží a zaplatila. Oni po 24 hodinách objednávku zrušili a peníze do dnes nemám. Na e-maily nikdo nereaguje. Rozhodně nedoporučuji a zvažují trestní oznámení.

Stanislav Kubapřed 10 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlost dodání Férové ceny Kvalita produktu

Jana Tomáškovápřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Absolutně nereagují na reklamaci. Jejich elektronický formulář nejde celý vyplnit, natož odeslat. Přes měsíc čekám alespoň na odpověď, že mou reklamaci obdrželi a jak bude vyřízena. Už si zde nic nekoupím a všechny známé budu varovat.

JAROslava PITOrovapřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Nereagují na reklamaci a vracení peněz. Vadné zboží jsem již zaslala před měsícem a peníze do dnes nepřišly.

viteekkpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Ceny, jakž takž, kdyby to bylo originální zboží

Nepromokavé boty s označením "waterproof" promokly i při mrholení (Mám zkušenost s originálem dané značky a s tím problém nebyl) Reklamace uznána po podání stížnosti před VaseStiznosti.cz (dTest), ale na peníze čekám doteď (přes 3 měsíce). Také jsem podal podnět na ČOI. Peníze prý zaslali, ale na jiný účet a do jiné banky.

Edita Rozinkovapřed rokem
Nedoporučuji obchod

Zboží sice dorazilo, nicméně jsem boty vrátila zpět a již více jak měsíc čekám na vrácení peněz. Na emaily samozřejmě nikdo neodpovídá a dovolat se není možné. Rozhodně nedoporučuji, akorát přijdete o peníze, které Vám již nikdo nevrátí!

Platba

Online platby (PayPal, PayU)Bankovní převodDobírka

Doprava

Česká poštaPPL

Výdejní místa

PPL ParcelShop

Kontaktní údaje

Kategorie