Logo obchodu Eobuv.cz

Eobuv.cz

512 hodnocení

31 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

MonoGamepřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Obsluha ujde, pokud si ovšem najdete toho správného zaměstnance - komunikativní a skutečně vstřícně ochotný, proaktivní, je obvykle jen jeden / jedna z vícera spíše podprůměrných.

Pozor na firmu Adidas! Jedna z 'nej' značek... ale ouha, kvalita velmi, velmi bídná. Trash. Ozdobná aplikace na patách zakoupených bot je na každé botě výrazně v jiné výši... U výše zmíněného výrobce je to opravdu ostuda - ale co už chtít od historicky masivního podporovatele naci. socialismu... Při zkoušení v kamen. obchodě jsem se soustředil na pohodlnost obuvi (průměrná), vady na patách si nevšiml a boty zakoupil. Asi by mi je vyměnili, nebo vzali zpět, ale to je k ničemu - nemám čas chodit do eObuvi navíckrát (kdo ho dnes má?) a dodatečnou slevu na toto nedají. Je to prostě velké zklamání - a eObuv v tom celém není nevinně... měla by veškerou obuv, kterou hodlají nabídnout zákazníkovi, pečlivě kontrolovat a to ještě než pošlou info, že zboží je k dispozici na prodejně. Shame on Adidas & eObuv!

David Barešpřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Už nikdy. Boty se rozpadly po jednom dnu nošení! Reklamace se táhne, komunikace tragédie.

Miroslav Bradáčpřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Příšerná komunikace

Hoang Thaopřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

-

Koupila jsem kabelku za 12k a po 1 měsíce oloupané kůže a přitom koupila jsem za 7k kabelka u Piknko a používala 2 roky stále stejně.

Standa Standapřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Zaplacená objednávka na dva páry bot, poslali jen jeden. Komunikace absolutně žádná.

K. K.před 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Po zrušení objednávky nevrátily peníze i když tvrdí, že peníze vraceli.

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Podrobnosti o zásilce 31. 10. 2023 22:43:19 Příjem elektronických dat k zásilce. Čekáme na předání zboží od odesílatele k přepravě. 02. 11. 2023 19:55:58 Příjem zásilky na podacím místě DEPO, Praha, Nehvizdy, Okružní 781. 02. 11. 2023 19:56:54 Nevyzvednutí zásilky příjemcem a příprava k vrácení zásilky. 04. 11. 2023 06:14:22 Zásilka byla vrácena odesilateli. Dnes 8.11. nic nového. Žádná zpráva o zásilce. Na mail nereagují, Messenger odpovídá automat. Netuším, kde je má objednávka - samozřejmě zaplacena předem. Telefonní číslo na firmu nikde není zveřejněno. Velké zklamání

Monika Klapčovápřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

Vše v naprostém pořádku, vřele doporučuji. Kvalitní obuv za super cenu. Díky eobuv jsme sehnala pro manžela boty, které nebyly k sehnání. Bleskové dodání.

Irena Svozílkovápřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

O víkendu jsem byla v prodejně v OC Chodov a i když přijdu s pejskem, děvčata jsou velice milá, ochotná a se vším, když si nevím rady pomohou jsou super. Veliká pochovala doporučuji .

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

Objednávka krásně zabalená,rychlé odeslani. Zboží v pořádku.

Natália Klinovskapřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žiadne

Topánky prišli ako keby boli už nosene + prišli mi topánky ale obidve na jednu nohu . V deň stužkovej. Už ani na toto sa nedá spoľahnúť , nekontrolujú si poriadne objednávky. Prvý a posledný krát .

Registrovaný uživatelpřed 7 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

Rychlé doručení zboží Velký výběr zboží

S vrácením peněz má obchod problém, nereagují na emaily ale kontaktovala jsem je přes firemní chat na messengeru a bylo mi sděleno, že vrácené peníze mi již poslali na účet, ale peníze prostě nepřišly. A opravdu mě překvapilo sdělení že se vrácené peníze nemusí na účtu vůbec zobrazit v příchozí úhradě. Přijde mi že to chtějí všemožně ututlat a opravdu nevím jestli své peníze ještě někdy uvidím

Registrovaný uživatelpřed 7 měsíci
Doporučuji obchod

Přehlednost a filtrování v eshopu, cena, rychlost odeslání a dodání, přístup k reklamacím

Jindřich Zemanpřed 7 měsíci
Doporučuji obchod

Spokojenost, není co vytknout. Rád se budu vracet.

Nic

Darth Přečekpřed 8 měsíci
Doporučuji obchod

kladne vyrizeni reklamace

Eliška Hoštovápřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nedoporučuji. Objednala jsem si nové boty, a přišly mi špinavé a zničené boty. Bylo vidět, že boty už někdo nosil. Zboží jsem vrátila, takže teď nemám boty ani peníze. Čekám už minimálně měsíc.

Verunko Vokurkovápřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

odporne, zadne velikosti. Silena obslucha a jeste horsi security. zavrela bych tento obchod hruzaaaa.

Eva Podstavkovápřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

-

Katastrofa!!! NIKDY VÍC! na vrácení peněz čekám už 2 měsíce a vypada to že se jich ani nedočkám!! Ze začátku se tváří že reklamace je uznána ať vrátím boty, že pošlou peníze obratem zpět a od vrácení bot se po nich slehla zem... Když si teď čtu ty bšechny ostatní recenze, tak nechápu, jak jim to může procházet!?

Alena Rašovápřed 8 měsíci
Doporučuji obchod

Velmi pozitivní a vstřícný přístup při řešení reklamace. Určitě nakoupím znovu. Boty jsem vyzvedávala v OC Nový Smíchov a i zde byl velmi příjemný personál.

Veronika Krutskápřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

už 4 měsíce se táhne vrácení zboží. Nemám ani boty, ani peníze zpět na účtu a nikdo se mnou nechce komunikovat

Platba

Online platby (PayPal, PayU)Bankovní převodDobírka

Doprava

Česká poštaPPL

Výdejní místa

PPL ParcelShop

Kontaktní údaje

Kategorie