Hlavička stránky
Hlavní obsah stránky
Výroba uzenin, specialit a konserv - Jaroslav Bezděk (2014, brožovaná)

Výroba uzenin, specialit a konserv - Jaroslav Bezděk (2014, brožovaná)

1 hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Česká, rok vydání 2014, počet stran 160, čeština, brožovanáChcete vědět, jak se vyráběly masné výrobky před znárodněním? Chcete poznat špičkovou úroveň tehdejší české uzenářské výroby? Sáhněte po Bezděkově knize receptur. Autor knihy, pan Jaroslav Bezděk (1903 až 1985), po vyučení se řezníkem odešel "na zkušenou" do Berlína.

Nejlevnější nabídky

Hlídat cenu
Chcete zrušit hlídání ceny?
Masoprofit.cz
Hodnocení
98% (2 276)
  • Skladem
  • Doprava od 94 Kč
  • Osobní odběr od 69 Kč (celá ČR)
  • Doprava od 94 Kč
  • Osobní odběr od 69 Kč (celá ČR)
Skladem
Cena
316 Kč
Grilykrby.cz
Hodnocení
100% (12)
  • Skladem
  • Doprava 185 Kč
  • Osobní odběr zdarma (1)
  • Doprava 185 Kč
  • Osobní odběr zdarma (1)
Skladem
Cena
348 Kč

Vývoj ceny

Hodnocení ceny
Obvyklá cena
Nejnižší cena za 30 dní
316 Kč
Vývoj ceny za 30 dní
-24 Kč
Nejnižší cenaBěžná cena (medián)Rozpětí cen
08. 11. 202518. 11. 202528. 11. 202507. 12. 2025310 Kč320 Kč330 Kč340 Kč350 Kč

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace o Výroba uzenin, specialit a konserv - Jaroslav Bezděk (2014, brožovaná)

Popis

Chcete vědět, jak se vyráběly masné výrobky před znárodněním? Chcete poznat špičkovou úroveň tehdejší české uzenářské výroby? Sáhněte po Bezděkově knize receptur. Autor knihy, pan Jaroslav Bezděk (1903 až 1985), po vyučení se řezníkem odešel "na zkušenou" do Berlína. V Kolíně nad Rýnem vystudoval odbornou potravinářskou školu. Po návratu do Prahy pracoval u firmy Zemka v Karlíně a jako dílovedoucí speciálky u firmy Beránek na Vinohradech. Své dlouholeté zkušenosti s uzenářskou výrobou vložil do knihy "Výroba uzenin, specialit a konserv", kterou dvakrát vydal vlastním nákladem. První vydání vyšlo již před válkou, druhé, rozšířené krátce po ní v roce 1945. Se souhlasem autorových synů došlo k novému vydání knihy, která přes svůj věk nepochybně osloví i současné producenty masných výrobků, profesionální i amatérské uzenáře a milovníky výrobků z masa. Osloví je nejen jako důkaz vyspělosti české předválečné masné výroby, ale též jako zdroj inspirace a poučení, z jakých kořenů vzešla stávající uzenářská výroba. S knihou se vrátí do dob, kdy se masné výrobky ještě vyráběly z masa a kdy jedinými používanými přísadami byly voda, sůl, sanytr, koření, žemle a strouhanka. Kniha je, díky autorově stylistice, velmi příjemnou a praktickou četbou. Publikace je členěna na jednotlivé skupiny masných výrobků, používané i v současné technologické praxi. Kromě receptur obsahuje Bezděkova kniha také množství rad, postupů a návodů pro (tehdejší) uzenářskou výrobu.

Parametry

Základní údaje

VýrobceNakladatelství OSSIS
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieKuchařky a nápoje
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Jazyk a vazba

Jazyk
čeština
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazba
brožovaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Druh

Druh kuchyně
česká
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Druh kuchařky
maso, grilování, steaky
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Ostatní parametry

Počet stran
160
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání
2014
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Produktové číslo
978-80-86659-42-8
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Na Zboží od
10. ledna 2022
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Recenze 60%

Hodnocení: 60%
1 recenze
5
0x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Přidání nového hodnocení

Žádné textové recenze zatím nejsou k dispozici

Tento produkt už má hvězdičkové hodnocení, ale zatím k němu nikdo nenapsal recenzi. Buďte první a podělte se o svou zkušenost!
Mohlo by vás zajímat
Oblíbené výrobky
Časté volby
Podobné kategorie
Trendy na Zboží
Nakupujete
Internet a PC
Tech a AI