
Výroba uzenin, specialit a konserv -…
Česká, rok vydání 2014, počet stran 160, čeština, brožovaná / lepená, maso,…
Kuchařka Československé masné výrobky od autora Václava Šedivého představuje 671 původních receptur, používaných v československém masném a konzervárenském průmyslu od padesátých let dvacátého století do roku 1993. Kniha byla vydaná v roce 2022.
Při doporučování nabídek zohledňujeme několik faktorů, aby byl pro vás nákup na Zboží.cz co nejpohodlnější. Doporučením pro vás hledáme vyvážený poměr kvality obchodu, ceny a dostupnosti. Při určení pořadí hrála roli také platba.
Jazyk | čeština | |
Rok vydání | 2022 | |
Druh kuchyně | česká | |
Produktové číslo | 978-80-86659-68-8 |
Počet stran | 752 | |
Vazba | pevná / vázaná | |
Druh kuchařky | maso, grilování, steaky |
Česká, rok vydání 2014, počet stran 160, čeština, brožovaná / lepená, maso,…
Rok vydání 2022, počet stran 128, čeština, pevná / vázaná, domácí kuchařky
Rok vydání 2016, počet stran 216, čeština, brožovaná / lepená
Rok vydání 2023, počet stran 450, čeština, pevná / vázaná, pečení a moučníky
Rok vydání 2015, počet stran 552, angličtina, pevná / vázaná
Rok vydání 2021, počet stran 952, čeština, pevná / vázaná, nápoje a koktejly
Rok vydání 2015, počet stran 320, angličtina, pevná / vázaná
Rok vydání 2015, počet stran 496, angličtina, pevná / vázaná