Hlavní obsah stránky
Salumi - Michael Ruhlman, Brian Polcyn [EN] (2012, pevná)

Salumi - Michael Ruhlman, Brian Polcyn [EN] (2012, pevná)

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu

Rok vydání 2012, počet stran 288, angličtina, pevná / vázanáUmění italského Salumi nyní dostupné americké kuchyni od autorů nejprodávanější knihy Charcuterie. Michael Ruhlman and Brian Polcyn inspired a revival of artisanal sausage making and bacon curing with their surprise hit, Charcuterie.

Doporučené nabídky

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace

Popis

Umění italského Salumi nyní dostupné americké kuchyni od autorů nejprodávanější knihy Charcuterie. Michael Ruhlman and Brian Polcyn inspired a revival of artisanal sausage making and bacon curing with their surprise hit, Charcuterie. Now they delve deep into the Italian side of the craft with Salumi, a book that explores and simplifies the recipes and techniques of dry curing meats. As the sources and methods of making our food have become a national

Parametry

VýrobceNakladatelství Slovart
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieKuchařky a nápoje
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Jazykangličtina
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Počet stran288
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání2012
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazbapevná / vázaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Produktové číslo9780393068597
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení

Kuchařky a nápoje Nakladatelství Slovart

Všechny kuchařky a nápoje Nakladatelství Slovart