Rok vydání 2016, počet stran 120, čeština, brožovanáNakládáme zeleninu - Zdravě, rychle, chutně pomocí mléčného kvašení - Claudia Lorenz-Ladener - bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí.
Informace o Nakládáme zeleninu - Claudia Lorenz-Ladener
Popis
Nakládáme zeleninu - Zdravě, rychle, chutně pomocí mléčného kvašení - Claudia Lorenz-Ladener - bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.
Recenze 93%
Hodnocení: 93%
3 recenze
5
2x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Přidání nového hodnocení
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Registrovaný uživatel16. června 2021
Hodnocení: 100%
Kniha naprosto jasně popisuje způsoby nakládání zeleniny, účinky, využití. Viděl jsem několik knih o kvašení, ale tato svým rozsahem přesahuje všechny dohromady. Nedejte se zmást velikostí, informací je tam opravdu dost.
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel23. srpna 2019
Hodnocení: 100%
Knížka je bezvadná. Srozumitelně napsaná a vše vysvětleno. Hned jsem začala nakládat zeleninu ze zahrádky. Teď si musím ještě pár týdnů počkat na moji první mléčně kvašenou zeleninu.
Zápory nevím, ještě jsem neměla možnost ochutnat hotovou zeleninu.