Hlavička stránky
Hlavní obsah stránky
Arabesque - Claudia Roden (EN)

Arabesque - Claudia Roden (EN)

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2005, počet stran 352, angličtina, pevná / vázanáDiscover the enchanting Arabesque by Claudia Roden. Claudia Roden returns to the countries of Turkey, Lebanon and Morocco in search of new and old recipes and to find out how cooking has evolved since she first introduced us to these cuisines in the 1960s.

Nejlevnější nabídky

Hlídat cenu
Chcete zrušit hlídání ceny?
Nejlevnější-kn…
Hodnocení
81% (167)
  • Neznámá dostupnost
  • Doprava od 64 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
  • Doprava od 64 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
Neznámá dostupnost
Cena
853 Kč

Vývoj ceny

Hodnocení ceny
Obvyklá cena
Nejnižší cena za 30 dní
802 Kč
Vývoj ceny za 30 dní
+49 Kč
Nejnižší cenaBěžná cena (medián)Rozpětí cen
15. 11. 202525. 11. 202505. 12. 202514. 12. 2025780 Kč930 Kč1 080 Kč1 200 Kč

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace o Arabesque - Claudia Roden (EN)

Popis

Discover the enchanting Arabesque by Claudia Roden. Claudia Roden returns to the countries of Turkey, Lebanon and Morocco in search of new and old recipes and to find out how cooking has evolved since she first introduced us to these cuisines in the 1960s. The result is a tribute to the different culinary histories and contemporary food of these fascinating countries, from the mezze dishes of Turkey and the sweet pastries of Lebanon to the unmistakable flavours and spices of Morocco. In her inimitable style, in Arabesque Claudia Roden has created a passionate, evocative book full of stories, memories and delicious food. Praise for Claudia Roden: 'Claudia Roden is no more a simple cookbook writer than Marcel Proust was a biscuit baker. She is, rather, memorialist, historian, ethnographer, anthropologist, essayist, poet ...' Simon Schama 'Every one of Claudia's books introduced us to a delicious new world' Sam and Sam Clarke 'Roden's great gift is to conjure up not just a cuisine but the culture from which it springs' Nigella Lawson 'Claudia Roden's writing has the fascination of her conversation. Her books are treasure-houses of information and mines of literary pleasures' Observer As well as writing cookbooks and presenting cooking shows on the BBC, Claudia Roden is also a cultural anthropologist based in the United Kingdom. Born and brought up in Cairo, she finished her education in Paris before moving to London to study art. With the publication of her bestselling classic, A Book of Middle Eastern Food in 1968, Claudia Roden revolutionized Western attitudes to the cuisines of the Middle East. Since then she has published nine other books, including the award winning classic, The Book of Jewish Food, and has won no fewer than six Glenfiddich awards for her writing. Her other books include A Book of Middle Eastern Food, The Food of Italy, Mediterranean Cookery and The Food of Spain.

Parametry

Základní údaje

KategorieKuchařky a nápoje
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Ostatní parametry

Počet stran
352
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání
2005
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Na Zboží od
19. prosince 2016
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Jazyk a vazba

Jazyk
angličtina
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazba
pevná / vázaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Recenze

Přidání nového hodnocení
Oblíbené výrobky
Časté volby
Podobné kategorie
Trendy na Zboží
Nakupujete
Internet a PC
Tech a AI