Materiál čepele ocel, materiál rukojeti dřevo, délka ostří 24 cm, délka 31,7 cm, počet kusů v sadě 1Gyutoh je japonský nůž, který se tradičně používá k sekání masa, ale lze jej použít i k sekání zeleniny a ryb. Bezešvá rukojeť z černého javoru padne při práci pohodlně do ruky.
Informace o ZWILLING Miyabi 5000MCD 67 Gyutoh 24 cm černý javor
Popis
Gyutoh je japonský nůž, který se tradičně používá k sekání masa, ale lze jej použít i k sekání zeleniny a ryb. Bezešvá rukojeť z černého javoru padne při práci pohodlně do ruky. Čepel kuchyňského nože je vyrobena z MC66, obzvláště tvrdé mikrokarbidové oceli, která umožňuje ostří obzvláště dobře fungovat.
Čepel tohoto nože byla nabroušena a vyleštěna pomocí Honbazuke. Při tomto tradičním japonském ručním honování je čepel broušena a leštěna ve třech krocích, což dodává ostří vysokou ostrost.
Čepel Cryodur vyrobená z vícevrstvé nerezové oceli byla kalená ledem v procesu speciálně vyvinutém pro vícevrstvou ocel s tvrdostí přes 60 HRC. Tento proces zajišťuje, že čepel si zachová ostří a je flexibilní i přes svou mimořádnou tvrdost.
Nůž byl vyroben v Seki, japonské pevnosti na výrobu samurajských mečů a nožů. Kombinuje ostrost s přesností a vysoce kvalitní estetikou.