Kuchyňské nože Victorinox
Kuchyňské nože Victorinox nesou tradici švýcarských multifunkčních nožů s bílým křížem na červeném štítu. V nabídce této firmy najdete velkou nabídku nožů na přípravu pokrmů – velice oblíbené jsou například zoubkované na krájení zeleniny nebo měkkého pečiva bez jejich deformace. Při vybavování nové kuchyně můžete vybrat kompletní sady kuchyňských nožů Victorinox.
Jaký zvolit typ kuchyňského nože Victorinox?
- Filetovací – Navržené pro precizní odstranění kůže a kostí z ryb.
- Japonské – Známé svou větší a velmi ostrou čepelí, ideální pro rychlou práci a krájení surovin do asijských pokrmů.
- Na pečivo – Mají vroubkovanou čepel, která vám pomůže krájet pečivo snadno a bez jeho zdeformování.
- Na zeleninu – Mají menší čepele, které jsou vhodné pro přesné a rychlé krájení zeleniny a ovoce.
- Porcovací – Dlouhé, úzké nože pro přesné krájení a porcování masa.
- Sekáčky – Velké a těžké ostří, které umožňuje nasekat maso i s kostí.
- Steakové – Mají ideální ostří pro krájení a servírování masa, zejména steaků.
- Vykosťovací – Mají speciální tvar čepele pro snadnější oddělování kostí od masa.
- Zoubkované – Vroubkovaná čepel pomáhá krájet potraviny jako například rajčata nebo chleba, aniž by se zdeformovaly.















































