Recenze XinZuo Yu B13R XN17 21 cm
XinZuo Yu B13R XN17 21 cm je podle recenzí vysoce kvalitní nůž s vynikající ostrostí a ergonomií. Uživatelé oceňují jeho zpracování, estetiku a praktičnost, i když někteří zmiňují drobné nedostatky v designu. Pro běžné i náročnější kuchyňské použití se jeví jako výborná volba.
Ostrý břit
Kvalitní zpracování
Dobře padne do ruky
Esteticky povedený design
Skvělý poměr cena a výkon
Zbytečně ostrá špička
Rozdílná kresba dřeva na rukojeti
Cena v ČR je vyšší než na zahraničních trzích
Kvalita
Super nůž.
Skvělé vyvážený, padne do ruky, úplně jiný zážitek z krájení.
ostrý
už jsem se řízl
Nejlepší nože co jsme kdy měli. Neskutečně ostré, vyvážené. Velice dobře se drží.
Zatím nmevyuzkoušeno, je to dárek. Došlo rychle a v pořádku
Eronomia
Vypadá super
Zatím nevyzkoušeno
Vhodný jako dárek
Nože Xinzuo jsou kvalitní, proto nákup doporučuji
Nůž byl pro syna k narozeninám, nadšení a spokojenost byla velmi veliká
Doporučení známých
Ostrost a vzhled
denně
Ostrý, nakrájí vše
Po odskúšaní super, uvidíme do kedy.
Ostrý, dobře krájí
zatím nic. Pozor neřízněte se
velmi praktický
Dobrý tvar, kvaltni ostří
Parádní kudla jsem nadšený z jakou lehkosti se da vse krajet urcite to neni poslední nuz co jsem od vas zakoupil
Uz nemam co krajet
Topovka
ostrý ako žiadny iný
super oplatí sa za tu cenu
Nejostřejší nůž, který mám (tvrdost oceli 64, pravá damašská se 73 vrstvami) je Yu B13R 8". To ale platí pro všechny prémiové XinZuo nože, jež jsme si koupili. Mají i klasickou ocel tvrdosti až 67, ale držel bych se damašku, a to z Číny, nikoliv z Japonska.
Jako druhý doporučuji filetovací / vykosťovací nůž Lan B37 6" kvůli speciálnímu tvaru ostří a pocitově ještě vyšší tvrdosti.
Oba mají překrásné provedení rukojeti z olivového a třešňového dřeva a jsou to nože tak krásné, jako praktické.
Kvalitu těchto nožů dokážete ocenit, až když je máte v ruce, protože než jsem si je pořídil, nevěřil bych, jak ubohé jsou mé nejdražší "supernože" (vč. těch z tzv. překládané oceli), které pochází od renomovaných profesionálních značek a výrobci nožů u nás běžně k dostání. XinZuo noži, tak jak vám přidou, se lze bez přibrušování holit jako břitvou, dávejte proto neobvyklý pozor při jejich používání.
V ČR k rychlému dodání
Cena proti aliexpresu dvojnásobná
Potřeboval jsem rychle jako dárek. Já nůž koupil před pěti lety za třetinovou cenu, je vynikající