Materiál čepele ocel, materiál rukojeti plast, délka ostří 10 cmProfesionální vykosťovací nůž řady Classic německého výrobce ze Solingenu - Wüsthof - je ideální k vykosťování masa, oddělování tuku od libového masa či odstraňování šlach. Nůž je kovaný a vyrobený z jednoho kusu vysoce kvalitní ocele s tvrdostí 56 HRC a s ergonomickou rukojetí z černého syntetického materiálu se třemi nýty pro pevné spojení nože jako celku.
Profesionální vykosťovací nůž řady Classic německého výrobce ze Solingenu - Wüsthof - je ideální k vykosťování masa, oddělování tuku od libového masa či odstraňování šlach. Nůž je kovaný a vyrobený z jednoho kusu vysoce kvalitní ocele s tvrdostí 56 HRC a s ergonomickou rukojetí z černého syntetického materiálu se třemi nýty pro pevné spojení nože jako celku.
Nůž má klasickou ergonomickou rukojeť pro jistý úchop nože. Díky technologii broušení Precision Edge Technology má nůž výjimečně dlouhou životnost ostří.