Pánev Recenze Woll Titanium Nowo 24 cm

Recenze Woll Titanium Nowo 24 cm

Woll Nowo Titanium, indukční s odnímatelnou rukojetí. Pánev s nepřilnavým povrchem, od německého výrobce, který se specializuje výhradně na výrobu nepřilnavého nádobí z hliníkových slitin. Tělo pánve je vyrobeno z hliníkové slitiny, která je tvrzena oxidem titaničitým a vypalovaná plasmovou tryskou při teplotě vyšší než 20.000 °C, díky tomu je pánev odolná jak proti deformacím způsobeným vysokými…

asusrog12. prosince 2023

Naprosto spokojený. Všem doporučuji

Registrovaný uživatel23. března 2022

výborná kvalita

Registrovaný uživatel16. března 2022

Pánev je úplně nej..., již jsem měla dost produktů, ale zatím je nejlepší jako univerzální pánev. Používám xkrát denně a snad vydrží. Jsem náročný uživatel a zatím splňuje mé požadavky na denní používání.

Registrovaný uživatel11. března 2022

-možno vařit bez tuku, nepřilepí se -krásně se rovnoměrně rozvede teplo -dá se použít i v troubě (ještě jsem nezkoušela)

-je dost těžká, ale to vzhledem ke kvalitě materiálu vlastně ani zápor není :)

Konečně pánev na které se dá vařit zdravě:-) Miluju

Registrovaný uživatel6. dubna 2021

Bytelná, dobře drží teplo, parádní povrch.

Dlouho se rozehřívá, ale s tím člověk u tohoto materiálu počítá. Ani ne po měsíci se viklá oddělávací rukojeť i poklice...

Z mého pohledu cena tak úplně neodpovídá kvalitě - během měsíce se viklá poklice i oddělávací rukojeť, což mi pochopitelně u výrobku této ceny dost vadí.

Registrovaný uživatel7. ledna 2021

Krásný nepřilnavý povrch Možno dát do trouby Koupila jsem od této firmy nejprve WOK, teď už mám od nich všechny pánve i skvělý polotlakový hrnec

Nádobí je těžké, nutno s tím počítat (je to ale známka kvality), moje babička by ale plnou velkou pánev neunesla Dlouho chladne (je to ale známka kvality)

Vše od WOLL doporučuji všemi deseti