Pánev Recenze Woll Nowo Titanium pánev 28 cm

Recenze Woll Nowo Titanium pánev 28 cm

Pánev s extra odolným nepřilnavým povrchem. Nepřilnavý povrch je na nádobí nanášen ve čtyřech vrstvách a vypalován při teplotě vyšší než 400 °C. Dokonale se tím spojí s tvrzeným podkladem a výrazně zvýší odolnost povrchu vůči mechanickému poškození. Tělo pánve je z tvrzené hliníkové slitiny, díky které rychle akumuluje a distribuje teplo po celém povrchu pánve.

aransom15. července 2025

Skvělá pánev, perfektní povrch, dosud se nic nepřipálilo, nejlepší pánev, co jsme kdy měli.

Za vyšší cenu naprosto špičková pánev.

Zdenek Rieciciar21. října 2022

+ odnímatelná rukojeť + použití v troubě + tloušťka materiálu - hodí se na steaky

- je fakt těžká - po dvou letech používání v podobném stavu jako pánve za pár stovek - povrch je hrubý a připaluje se - odnímací rukojeť nedrží na fest, ale hýbe se

Při koupi jsem byl nadšený. Pánev byla robustní, vše po ní krásně klouzalo i s málem tuku a mohl jsem ji dát do trouby. Teď ji máme cca 3 roky a je na výměnu - připaluje se. Za ty peníze bych ji znovu nekoupil.

Registrovaný uživatel22. března 2022

zkušenost velmi dobrá, kvalita vynikající

Registrovaný uživatel7. března 2022

super nepřilnavý povrch, smaží i na minimu tuku

velmi doporučuji

Registrovaný uživatel23. dubna 2021

Používám ji zatím měsíc a je skvělá

Zatím nevím o ničem, nicméně i pánve levnější s teflonovym povrchem byla že začátku skvělá a pak se to začalo horšit, až byla nepoužitelná

Registrovaný uživatel6. dubna 2021

+ stačí fakt málo tuku + evidentně dost odolné proti škrábancům atd + může do trouby a dobře se odnímá ta rukojeť

- je docela těžká, ale to se dalo čekat

Za tu cenu se asi vyplatí, nejsem kuchař.

Registrovaný uživatel3. března 2021

Skvělá pánev. Po odejmutí rukojeti, také na pečení do trouby. Používám již druhou, titan vydrží věčně. První používám už 15 let a je stále dobrá. Při vaření lze používat i kovové příbory, jen s nimi neklepat o hranu.

Registrovaný uživatel21. ledna 2021

Kvalita je super, nic se nepripaluje, všechny druhy sporáků a odnímatelná rukojeť šetří místo na sporáku i v myčce.

Kupuji již jen tuto značku

Registrovaný uživatel15. ledna 2021

pánev je strašně těžká a pro mě i příliš mělká

Registrovaný uživatel10. ledna 2021

Super pánev, již mnoho let takovou máme, ale teď jsem potřebovala na indukci. Je to asi nejlepší pánev jak povrchem, tak i tím, že na ní není znát opotřebení.