Pánev Recenze Woll Induction Line soté 28cm

Recenze Woll Induction Line soté 28cm

Představujeme Vám kulatou soté pánev s nepřilnavým povrchem, od německého výrobce Woll, specializovaného výhradně na výrobu nádobí z hliníkových slitin. Pánev z kolekce Induction Line o průměru 28 cm je s odnímatelnou rukojetí. Tělo pánve je vyrobeno z hliníkové slitiny, která je tvrzena oxidem titaničitým a vypalovaná plasmovou tryskou při teplotě vyšší než 20.000°C, díky tomu je pánev odolná…

kamilla.vyskocilova15. března 2025

zatím paráda, stoprocent spokojenost.. nepřilnavá, netoxická, super

pepa Semicky22. října 2023

je velka

predrazena teflonova panev. po roce oderky, nektere se i odlupuji. Cena je asi tak 6x vyssi nez ikea panev. Mozna se znici pomaleji nez levna panev ale rozhodne neni na dlouho.

nebrat, za ty penize koupit vickrat levnejsi panev.

Registrovaný uživatel15. dubna 2022

Je to profinádobí vřele doporučuji.Za rozum cenu dobré vlastnosti, drží teplotu a dobře se udržuje a myje.Používáme téměř každý den. Karel

Registrovaný uživatel14. července 2021

Velká nepřilnavá panice. Nejlepší jakou jsem kdy měla. Mám ji již tři roky, tahle byla jako dárek pro sestřenici, která na naší akci na ní smažila přála si ji.

I když je cena vyšší, koupila bych opět, mám i 20cm.

Registrovaný uživatel16. května 2021

Silné dno, teplo se rozdělí rovnoměrně na celou pánev. Olej i jídlo v ní se jen tak nepřepálí.

Velká hmotnost.

Registrovaný uživatel21. března 2021

Měla jsem tuto pánev 20 let . Vařila ,pekla smžila jsem s ní skoro každý den. Snadná údržba. Doufám , že nová bude také taková .