Skvělá kvalita za vynikající cenu
Předchozí nuž používám už 5 let a je stále super - ostrý
Lze použít na vše

Nože jsou hodnoceny jako výborné pro každodenní použití v kuchyni, s důrazem na jejich ostrost, univerzálnost a dlouhou životnost. Uživatelé oceňují jejich funkčnost, ale upozorňují na nutnost opatrnosti při manipulaci a na rozdíly v ergonomii rukojetí.
Skvělá kvalita za vynikající cenu
Předchozí nuž používám už 5 let a je stále super - ostrý
Lze použít na vše
Nejlepší malý nůž
Lehký do ruky, dobře se drží, skvělé ostří.
Chleba ukrojím jak máslo!
perfektní, ostrý, vynikající na pečivo, zeleninu i jiné potraviny
Ostrý i při dlouhodobém užívání, kvalitní tenká čepel (pilka), dobře padne do ruky, krájí dobře i menší kusy masa, plastová rukojeť neztrácí jakoukoli barvu. Několik barev používá rodina 4 roky bez zhoršení kvality. Při mytí v myčce je třeba nůž nevystavit kontaktu s jiným nádobím. Snížila bych cenu, která stoupla i víc než dvojnásobně, aby byl cenově dostupný pro všechny.
Přemrštěná cena vzhledem k lacinému vzhledu. Nesvěřovat menším dětem ohledně ostrosti.
krájí vše naprosto dokonale, nejen rajčata
Vyhoda
Velmi ostré
Skvělý nůž
odzkoušeno mnohokrát
Opravdu ostrý nůž na různé potraviny
Dlouhý akorát na rohlíky a housky, dostatečně ostrý.
Nůž na rajčata jsem potřebovala a jsem s ním spokojená
nůž je skvělý, máme jich 6
používáme jako snídaňové
Velmi kvalitní a ostrý nůž.
Nejlepší nůž, co znám a úplně na všechno, nejen na rajčata. Mohu jen doporučit, už jich mám 5 :D
lehoučký, příjemný do ruky
perfektně krájí i na tenké plátky
skvělý na pečivo
používám skoro na všechno
doporučuji, ale pozor, stejně dobře krájí i lidské masíčko na mém palci
Úžasný nůž
Dobrý nůž za dobrou cenu
Super nožík,nejpoužívanější nůž v kuchyni a že máme nožů.