Světová, rok vydání 2021, počet stran 160, čeština, pevná / vázanáVaření pod širým nebem: Speciality na grilu grilovací pánvi či v kotlíku je kniha plná přípravy jídel venku. Stává se čím dál tím častěji módní záležitost.
Informace o Vaření pod širým nebem: Speciality na grilu grilovací pánvi či v kotlíku - Zoltán Liptai (2021, vázaná)
Popis
Vaření pod širým nebem: Speciality na grilu grilovací pánvi či v kotlíku je kniha plná přípravy jídel venku. Stává se čím dál tím častěji módní záležitost. Na otevřeném ohni můžete použít vepřové, hovězí, drůbeží nebo krůtí maso, zvěřinu, jehněčí, ryby, zeleninu, sýry atd. K ochucení nebo do marinády můžeme použít pestrou škálu sušených anebo čerstvých bylinek a různých olejů.