Musím reklamovat, protože se dno vyboulilo.

Musím reklamovat, protože se dno vyboulilo.
Vypadá bytelně, vhodná do trouby i myčky, dobrý povrh
Naprosto nevhodná na indukci. I u druhého kusu po reklamaci se dno časem vyboulilo. S pánví jsem se snažil zacházet obezřetně tak, aby nedostata žádný teplotní šok. Stejnou zkušenost mám i s pánví o průměru 28 cm a na varných deskách AEG i Bosh.
TitanPOWER má hliníkové tělo s titanovým povrchem. Hliník se může deformovat, pokud není správně zkonstruován a to opravdu není. Tyto pánve opravdu na indukční ohřev nejsou vhodné!
předchozí dobté zkušenosti s Tescomou
kvalitní pánev koupená v akci se slevou
kvalitní pánev
dá se použít i do trouby
pánev používám často
Skvělá pánev, doporučuji !!!
Jidlo se nepripaluje ani bez tuku. Dobre vyvazena, i po delsim pouzivani neni vypoukle dno
Uz po pul roce se loupe svrchni vrstva, prestoze vubec nepouzivame kovove nastroje. Za me velke zklamani - cekal jsem ze za ty penize a diky "titanove" slitine vydrzi podstatne vice.
jidlo se lepi
neni to nejlepsi panev z Tescomy
Dárek
Super funguje skoro bez tuku.
Super, nepřipaluje se
vynikající výrobek
Má hodně tenké dno a proto se jídlo rychleji připaluje
Po dvou letech pánev vypadá skoro jako nová, je pevná, nedeformuje se a neotírá.
Používám 2-3x týdně.
Zdá se, že tato pánev něco vydrží.
zatím spokojenost, uvidím po několika létech
dárek
celkově chybí pánve bez antiadhezního povlaku a bez teflonu.
Kvalitni pánev, nepoškrábe se, lze na ní smažit těmář bez tuku
Spokojenost, nakupuji opakpvaně
Pěkně se drží , jde do trouby a i na indukci ,žádné připalování. Mám i ve
velikosti 28. Dobře se meje.
zatím výborná, absolutně se nepřipaluje
Povrch panve
Rukojeť se u panve hodne zahriva
Po dvou vareni na indukci se vyvalil prostredek a na sporaku se panev toci
Za ty penize zklamání
- bitelna panev
- jidlo se nepripaluje
- lze myt v mycce
- vetsi hmotnost
- prichyceni rukojeti zasahuje do vnitrni casti panve a "zavazi" pri michani, zaroven se zde jidlo zachytava