Pánev Recenze TESCOMA SmartCLICK 605028 28 cm

Recenze TESCOMA SmartCLICK 605028 28 cm

Rádi zapékáte pokrmy, které jste předtím upravili na pánvi? Tescoma pánev SmartCLICK vám tento způsob přípravy jídla ještě usnadní. Masivní kovová pánev se systémem SmartCLICK, který označuje snadno odjímatelnou rukověť, s ní budete mít plnohodnotnou pánev a bez ní zapékací mísu nebo pekáč. Rukověť pohodlně sundáte i nasadíte prstem jedné ruky. Pánev má kvalitní antiadhezní povlak proti…

danielaz16. února 2024

Ideální, když potřebuju něco začít na pánvi a nakonec zapéct v troubě.

jaroslava.mickova14. února 2024

Tento výrobek jsem již měla, ale už dosloužil, tak jsem si objednala různé tři znovu. Jsem maximálně spokojená se všemi výrobky Tescoma, které mám. A není jich málo. JM

Registrovaný uživatel1. ledna 2024

výrobky tescoma jsou kvalitní a sundavací rukojet je fajn

Registrovaný uživatel3. listopadu 2023

Pánev jsem koupila jako dárek,nemohu posoudit jak se na ní peče,ale vzhled ano. Je velice pěkná, příjemná do ruky,je na všechny plotýnky. Průměr 28 cm je tak akorát velikost.

Mohla by být levnější. Odnímatelné madlo jde hodně ztuha vycvaknout, vyzkoušeno s prázdnou pánví. Jsem zvědavá jak to půjde když bude horká a s obsahem. Určitě nejde vycvaknout tak zlehka a ukazováčkem jak je ukázáno na videu. Pánev jsem koupila babičce tak snad si s tím poradí a bude mít sílu v rukou na to,a nespálí se.