Dobře se umývá
I když je na všechny sporáky, tak na sklokeramice se pokrm špatně (dlouho) smaží.

Dobře se umývá
nepřilnavý povrch
Už jsem ho měla, dobrá zkušenost. Vhodné do trouby,vhodná velikost na velikost mych plotýnek,.nepŕilnavostí povrchu. Nemá dlouhou rukojeť. Používám pánev denně.
Opotŕebování nepŕilnavého povrchu pánve
Ještě jsem nevyzkoušela, je to vánoční dárek
Nejlepší nepřilnavý materiál
lehká, snadná údržba
uvítala bych výrobu i pánve o větších rozměrech
Mám celou sadu tohoto nádobí. Tato pánev mi chyběla.
Dobře se v ní vaří, peče i v troubě .
Dost často
Perfektní pánev.
Super vaření
Absolutně žádné
Samá plus
Velmi šikovná pánev velikostí, skvělá materiálem, dobře se v ní smaží, vaří, peče, příjemná do ruky, výhodou je i poklice. (Koupila jsem si již druhou pánev.)
Nevím, bude mne zajímat životnost, neboť ji používám téměř denně.
kvalitní povrch
denně
Všedtranná
S nádobím President Stone mám velmi dobré zkušenosti.
S pánví jsem spokojená, je výborná.
snadná údržba, pohodlná příprava jídla
vlastním už druhý výrobek této sady a jsem velmi spokojena
Úžasná multifunkční pánev s mnoha možnostmi využití. Pánev se dá použít na všechny typy sporáků a včetně pokličky se dá strčit do trouby. Dá se v tom vařit i péct, svou hloubkou je využitelná i pro vaření omáček nebo pečení masa. Dá se mýt v myčce a má odolný povrch proti poškrábání.
Vybral jsem si tuto pánev, protože ji mohu použít i do trouby. Používám na vaření guláše, pečení masa, omáčky velmi často. Jsem naprosto spokojená.
Zatím o žádném nevím
Výborný, na připálení jídla už musí být opravdu "umělec"
Kvalitní produkt, používám i do trouby, nepřipaluje se. Dobře se umývá. Používám často.
zatím o žádném nevím
chyběl nám
Velmi dobře se v této pánvi vaří.
Může být i v troubě