Super, veliká spokojenost, koupila jsem i dceři

Pánev TESCOMA President Stone 780358.00 28 cm je vysoce hodnocena pro svou kvalitu a univerzálnost. Nepřilnavý povrch zajišťuje bezproblémové smažení a pečení, zatímco její konstrukce umožňuje použití v troubě. Uživatelé oceňují její odolnost a snadnou údržbu, i přes vyšší cenu.
Super, veliká spokojenost, koupila jsem i dceři
Krásně se v ní peče, rozvádí teplo celkem dobře po celé ploše.
Super , nepřilnavý, dostatečně velký
Splňuje očekávání - nejprve využito jako pánev a poté šoupnuto do trouby. Vše v pohodě.
Vyšší cena
Velmi kvalitní vhodné i do trouby
kvalitní pánev
nic se nepřipaluje
Hluboká a čtveratá pánev, kde budu moci dělat omáčky. Jsem nadšená. Zatím nevyzkoušena, ale už jen na pohled splnila představu. Dostala jsem finance jako dárek od kamarádek a vždycky mi je bude připomínat. Mám velkou radost.
Zatím nevyzkoušeno, je větší, hlubší, ale předpokládám že se tak hodí na přípravu omáček, smažení, cokoliv člověka napadne. A univerzalitu potřebuji ;) Díky.
Pánev je vynikající.
Velká spokojenost. Mohu jen doporučit.
Naprostá spokojenost. Používám téměř denně na smažení, pečení i zapékání. Stačí minimální množství tuku. Snadno se udržuje. Velmi odolná.
Výborný, na připálení jídla už musí být opravdu "umělec"
kvalitní nepřilnavý povrch
Po zkušenostech s touto pánví pořizujem další nádobí s tímto povrchem.
Výborná povrchová úprava na smažení i pečení.
Postrádám pekáč z tohoto materiálu, abych mohla upéci třeba husu.
Lze použít v troubě
Vhodná i do trouby