již dlouho používám a jsem spokojen
perfektní výrobek

již dlouho používám a jsem spokojen
perfektní výrobek
Tefal ingenio jsem měla za kvalitní výrobek, již mám i jiné produkty z této řady. Je vhodné i na indukci, do trouby, do ledničky, do myčky.
Pánev tefal L6507702 Ingenio Expertise Wok (26cm) je oválného (šišatého) tvaru. Na funkci to sice nemá vliv, ale poklici nelze použít. S ohledem na cenu pánve (bez ručky 959,00 Kč) bych si představovala výrobek v bezvadné kvalitě.
Jelikož jsem nádobí Tefal Ingenio měla jako vánoční dárky (objednala jsem více druhů), objednala jsem zboží již koncem listopadu s ohledem na dobu doručení a vytížení jak eshopu tak i přepravní společnosti před vánoci. Zboží bylo doručeno v průběhu první poloviny prosince a vše se jevilo v pořádku. Zboží jsem ihned nerozbalovala z krabic s ohledem na shora uvedenou skutečnost (vánoční dárky). Po rozbalení dárků se závada projevila a já jsem chtěla uplatnit reklamaci očividné vady. Odpověď však byla zamítavá, jelikož jsem nereklamovala do 48 hod. od doručení. Bylo mi doporučeno dostavit se na prodejnu k posouzení reklamace. Jelikož mám problém s chůzí a prodejna není v místě mého bydliště (proto jsem využila eshop), mám jak se říká smůlu.
Jsem velice spokojena
Vhodný nepřilnavý povrch, skladnost, vhodný na indukci