Rok vydání 2020, počet stran 200, čeština, brožovanáLisa Fetterman je vytížená ředitelka společnosti a současně maminka dvou malých dětí. Ve své druhé knize Sous vide pro každého názorně předvádí elegantní řešení hlavolamu, jak uprostřed náročného pracovního týdne dopřát rodině kvalitní, a pokud možno teplou večeři.
Informace o Sous vide pro každého: 60 jednoduchých receptů pro pefektně připravená jídla - Lisa Q. Fetterman (2020, brožovaná)
Popis
Lisa Fetterman je vytížená ředitelka společnosti a současně maminka dvou malých dětí. Ve své druhé knize Sous vide pro každého názorně předvádí elegantní řešení hlavolamu, jak uprostřed náročného pracovního týdne dopřát rodině kvalitní, a pokud možno teplou večeři. Seznamte se s technologií sous vide vaření. Lisa nám představuje téměř kouzelnou technologii sous vide vaření, která se ovšem dá velmi jednoduše využít i mimo prostředí luxusních restaurací.
Pomocí ponorného sous vide cirkulátoru určeného pro použití v běžných domácích podmínkách si můžeme bez námahy a s jen minimální časovou investicí předpřipravit domácí „polotovary“, z nichž pak v průběhu týdne podle jednoho ze spousty rychlých receptů v pár minutách vytvoříme lahodné jídlo. Skvělý pomocník při přípravě jekéhokoliv jídla.
V jednotlivých tematicky zaměřených kapitolách kniha vždy nejdřív představí takzvaný master recept, neboli základní postup pro sous vide úpravu konkrétní suroviny, který následuje několik spin-off receptů, které tyto „domácí polotovary“ využívají jako základ pro kompletní pokrm. Pomocí vaření ve vodní lázni si tak můžeme bez námahy a rizika neúspěchu připravit například Chřest Benedict, Opilé nudle, Marockou misku s quinoou, Čokoládový parfait s malinami nebo Dokonalé zmrzlinové sendviče. Sous vide pro každého vám bude skvělým pomocníkem při přípravě jakéhokoliv jídla!
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.
Recenze 83%
Hodnocení: 83%
6 recenzí
5
4x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Přidání nového hodnocení
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Registrovaný uživatel14. července 2022
Hodnocení: 100%
po zakoupení sous vide přístroje jsem potřebovala inspiraci a rady, což tato knížka splňuje, líbí se mi přehledné rozdělení do hlavních jídel a doporučené obměny, kdy z jednoho základního jídla uděláte spoustu dalších.
Mohu jen doporučit
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel2. května 2021
Hodnocení: 20%
Jak se mohu orientovat v hodině vaření když je to 1 -10 hod.
Nejhorší kniha
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel11. února 2021
Hodnocení: 100%
Velmi dobře a srozumitelně napsaná kniha. Určitě doporučuji.
Žádné, jen škoda, že je jediná v českém jazyce na našem trhu.