Rok vydání 2015, počet stran 256, čeština, brožovanáAutor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur.
Informace o Síla přírodní fermentace: Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur - Sandor Ellix Katz
Popis
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.
Recenze 88%
Hodnocení: 88%
8 recenzí
5
5x
4
2x
3
0x
2
1x
1
0x
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Přidání nového hodnocení
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Registrovaný uživatel24. dubna 2021
Hodnocení: 100%
čtivé, chytré, inspirující
Nahlásit
Nahlásit recenzi
zednikova.alena28. července 2020
Hodnocení: 40%
moc keců a málo praktických receptů
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel26. února 2020
Hodnocení: 80%
Knížku jsem si zakoupila, protože jsem se chtěla víc dozvědět o fermentovaných potravinách. A nezklamala. Nemám ji dosud prostudovanou celou, vždy si vyberu jen něco, co chci vyzkoušet.