Má to velice pozitivní vliv na imunitu a duševní zdraví.
Rychle se vypotřebuje
Je to úžasný prostředek

Serafin Imunofungin Bio je podle recenzí účinný doplněk s příjemnou chutí, který pomáhá při podpoře imunity, trávení a při nachlazení. Uživatelé oceňují jeho rychlý účinek a jednoduché dávkování. Někteří však upozorňují na nutnost skladování v lednici a rychlé vypotřebování.
Má to velice pozitivní vliv na imunitu a duševní zdraví.
Rychle se vypotřebuje
Je to úžasný prostředek
Chuť je příjemná. Zatím beru asi 4 dny
Prostě funguje a vždy když cítím, že budu nemocná(nebo někdo z rodiny nebo v práci marodí), tak ho pár dní beru a je mi skvěle a nikdy to od druhých nechytnu
drží mě celou zimu, opravdu funguje
musí se po otevření skladovat v lednici, lahvička dlouho nevydrží pokud se bere po lžících
Výborná chuť, pomáhá. Objednala jsem několikrát.
výborný sirup, chuťově i zdravotními benefity, já užívám na trávení, dětem hlavně na imunitu
funguje vždy
Velmi dobré . Účinné . Jsem spokojená .
Výborný účinek i chut
Ještě nemam reakci
zatím testujeme nemohu soudit
něco pro zdraví na podzim
Výborný. Bereme preventivně na imunitu, ale moc pomohl i při potížích s trávením. Užívá celá rodina.
jednoduché dávkování, funguje pro dospělé i děti, naše děti milují i jeho chuť
nedostatky nemá, jenom je potřeba ho držet v lednici
od začátku je naše hvězda, už několik roků udržuje naše trávení, a vlastně i životní pohodu
velmi kvalitní a fungující lék
přišlo mi, že celkem pomáhá
Vzala jsem ho synovi na časté záněty dutin.
Zatím ho stále užívá a problém se prozatím neobjevil, tak snad i díky tomuto!
Nedám na bylinky dopustit, protože z lékárny toho měl už hodně a problém se za dva tři měsíce vrátil!
Zatím užívala jen nastydlá dcera a nemůže si vynachválit. Během dne jí sirup zabral a nachlazení se nerozjelo.
Byl mi doporučen. Funguje.
Dětem chutná, ekologické balení, podporuje imunitu,
Malé baleni
chutná a funguje, většinou okamžitě, vůbec jsi neumím svůj život bez něj představit, drží nám nad vodou i 90-letou babičku