Hlavička stránky
Hlavní obsah stránky
Salumi - Michael Ruhlman, Brian Polcyn [EN] (2012, pevná)

Salumi - Michael Ruhlman, Brian Polcyn [EN] (2012, pevná)

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2012, počet stran 288, angličtina, pevná / vázanáUmění italského Salumi nyní dostupné americké kuchyni od autorů nejprodávanější knihy Charcuterie. Michael Ruhlman and Brian Polcyn inspired a revival of artisanal sausage making and bacon curing with their surprise hit, Charcuterie.

Nejlevnější nabídky

Hlídat cenu
Chcete zrušit hlídání ceny?
Enbook.cz
Hodnocení
53% (59)
  • Týden a více
  • Doprava 79 Kč
  • Osobní odběr 45 Kč (celá ČR)
  • Doprava 79 Kč
  • Osobní odběr 45 Kč (celá ČR)
Týden a více
Cena
746 Kč
Martinus
Hodnocení
96% (7 894)
  • Týden a více
  • Doprava od 99 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
  • Dárek zdarma
  • Doprava od 99 Kč
  • Osobní odběr od 49 Kč (celá ČR)
  • Dárek zdarma
Týden a více
Cena
981 Kč

Podobné výrobky

Všechny podobné

Vývoj ceny

Hodnocení ceny
Obvyklá cena
Nejnižší cena za 30 dní
721 Kč
Vývoj ceny za 30 dní
0 Kč
Nejnižší cenaBěžná cena (medián)Rozpětí cen
23. 11. 202503. 12. 202513. 12. 202522. 12. 2025700 Kč775 Kč850 Kč925 Kč1 000 Kč

Informace o Salumi - Michael Ruhlman, Brian Polcyn [EN] (2012, pevná)

Popis

Umění italského Salumi nyní dostupné americké kuchyni od autorů nejprodávanější knihy Charcuterie. Michael Ruhlman and Brian Polcyn inspired a revival of artisanal sausage making and bacon curing with their surprise hit, Charcuterie. Now they delve deep into the Italian side of the craft with Salumi, a book that explores and simplifies the recipes and techniques of dry curing meats. As the sources and methods of making our food have become a national discussion, an increasing number of cooks and professional chefs long to learn fundamental methods of preparing meats in the traditional way. Ruhlman and Polcyn give recipes for the eight basic products in Italy s pork salumi repertoire: guanciale, coppa, spalla, lardo, lonza, pancetta, prosciutto, and salami, and they even show us how to butcher a hog in the Italian and American ways. This book provides a thorough understanding of salumi, with 100 recipes and illustrations of the art of ancient methods made modern and new."

Parametry

Základní údaje

VýrobceNakladatelství Slovart
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieKuchařky a nápoje
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Ostatní parametry

Počet stran
288
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání
2012
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Produktové číslo
9780393068597
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Na Zboží od
12. ledna 2017
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru

Jazyk a vazba

Jazyk
angličtina
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazba
pevná / vázaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Recenze

Přidání nového hodnocení

Kuchařky a nápoje Nakladatelství Slovart

Více z kategorie
Oblíbené výrobky
Časté volby
Podobné kategorie
Trendy na Zboží
Nakupujete
Internet a PC
Tech a AI