Prostorna a bytelna panev.

Prostorna a bytelna panev.
- povrch nepřipaluje, je možné i vaření s minimálním množstvím tuku
- z mého amatérského pohledu kvalitní zpracování
- dobrá cena
- funguje i na indukci
- pánev má stejně jako řada jiných pánví konvexní dno. to znamená, že když naliji malé množství oleje, olej se drží na okrajích pánve a střed je suchý. Ale v praxi to nevadí, jen je nutno jídlo míchat/přesouvat po pánvi tak, aby se olej dostal i do středu pánve
dobrá pánev, doporučuji
dobře s s ní pracuje
skvěle se umývá
Máme velikosti 28 i 32 cm a jsou obě super. Lepší než drahé značky, kterou jsem vyhodila.
Za málo peněz hodně muziky. Doporučuji.
manželka pěje chválu - nic se nepřipéká a málo tuku
trochu těžší , ale nevadí
Pánev je perfektní,kvalitní materiál,dobře se zahřívá i čistí,nic se nepřipaluje.Jsem moc spokojená.
Odolné proti poškrábání,povrch naprosto nepřilnavý.
Pánev je pro mě dost těžká.
Klady převyšují zápory.
nepriľnavý povrch
nič som nenašla
jsem spokojen velmi
výhodné pro jednoho člověka
Kvalitní výrobek,prostě OK.
super nepřilnavý povrch
Osvědčená kvalita. Dobrá cena.
Bez tuku
vynikající pánvička pro jednoho člověka, skvělé na volská oka i pokrm v malém množství, dobrá kvalita provedení, nelze poškrábat.
Kvalitní výrobek, víc takových
- zatím v pohodě
- tak akorát pro 1 člověka
Velice špatná pánev, poškrábala nám indukci a hlavně spodek pánve po umytí hrozně moc špiní!!! Reklamace Orion neuznává.....velké zklamání!!!!!!
další výborný pomocník do kuchyně
Super pánev
Jedna z těch nejlepších pánví,kterou jsem měla. Zvažuji koupit i hrnce této řady.
Výborně padne do ruky, dobře se ovládá a lehce se o ní pečuje