Kvalitní a chutný nápoj
Jednoduchá a rychlá příprava
Příliš vysoká cena

Nestlé Caro Original je chutná a snadno připravitelná náhrada kávy bez kofeinu, vhodná pro široké spektrum uživatelů. Recenzenti oceňují jeho přírodní složení a univerzálnost přípravy. Někteří však zmiňují, že produkt může být příliš sladký nebo zbytečný pro ty, kdo kávu nepotřebují nahradit.
Kvalitní a chutný nápoj
Jednoduchá a rychlá příprava
Příliš vysoká cena
Chuť: Oslazené chutná velmi příjemně, zvlášť pokud se pije teplé a přikusujete něco dobrého.
Účel: Pokud pro sebe potřebujete, musíte, nahradit "kávu", tak tento nápoj vám velmi pohodlně vytvoří podobnou barvu, základ s hořkou chutí a pěnu na povrchu. Můžete s ním pracovat beze změny úplně stejně jako s instatní kávou, včetně použití např. do dezertů.
Chuť: Neoslazené chutná hnusně, méně kyselinovitě oproti kávě, ale asi ještě hnusněji.
Účel: Pokud osobně kávu jako takovou k ničemu nepotřebujete, a uvědomujete si to, tak naprostá zbytečnost. O nějaký zdravý a výživný nápoj se nejedná, je to běžná instatní záležitost, již jednou předvařená, kterou okamžitě zabíjíte vařící vodou z varné konvice.
kvůli zdravotním potížím nesmím kávu, tato náhražka mi chutná
pro mne chutné, rychlé a dostupné
Vždy spolehlivě a kvalitně zabalené
dobrán
náhrada, když nemůžete kávu
Každý den odpoledne si vařím tu výbornou kávu
Zdraví bez kofeinu
Chutné , dobrá cena
Caro D:
Používám denně, náhrada za klasickou kávu,
Caro používám již léta. Je to dobrá káva.
kvalita,cena
nám chutná pijeme jako ranní kávu už delší dobu
velice dobrá cena a rychlé dodání
znám používám ho denně chutný nápoj
Velmi chutné.
Nemuselo by být tak sladké.
Chutný a zdravý nápoj, piji bez mléka a děti spolu s ním. Všem nám moc chutná. Doporučuji!
Nápoj Caro u nás pije celá rodina. Je vhodný pro všechny, protože má čistě přírodní složení. Určitě doporučuji vyzkoušet.
Caro je zdravý nápoj, obsahující pouze přírodní látky (čekanka - zdroj vlákniny, obiloviny). Vzhledem k tomu, že neobsahuje kofein, je vhodný pro těhotné ženy, kojící maminky a i děti :)