Pánev Recenze Ken Hom Excellence KH431001 31 cm

Recenze Ken Hom Excellence KH431001 31 cm

Wok pánev Ken Hom Excellence KH431001 pro zdravé a rychlé vaření je vhodná pro každý zdroj ohřevu, tedy i pro vaření na indukci. Černý třívrstvý nepřilnavý povrch Eclipse byl speciálně navržen pro smažení při vysokých teplotách s menším množstvím oleje. Pánev je nejen uživatelsky velmi příjemná, protože se snadno myje, ale navíc také značně odolná proti poškrábání, takže umožňuje používat i…

Registrovaný uživatel26. května 2022

Pánev je lehká do ruky, dobře se drží, velikost akorát. Jsem spokojena.

Registrovaný uživatel21. února 2022

Pánev používám cca. 4x týdně a plně vyhovuje mým potřebám, které od této pánve očekávám

bohužel hned po prvním umytí pánve v myčce ( pánev do myčky může podle návodu ) se oprýskal vnitřní povrch pánve, na "funkčnost" to vliv nemá, jen to nevypadá hezky a oprýskaná část rezne Takže doporučuji umývat pouze ručně

Registrovaný uživatel22. ledna 2022

Výborný tvar pro manipulaci a vše při pohybu zůstává bez problémů v pánvi

Kvůli skladování bych asi preferoval odnímatelnou rukojeť, ale kdo má dost místa, tak je to bez problémů

Skvělý poměr výkon/cena

Registrovaný uživatel20. února 2021