Pánev Recenze GreenPan Cambridge Black Infinity

Recenze GreenPan Cambridge Black Infinity

GreenPan indukční keramická pánev z kolekce Cambridge Infinity se perfektně hodí pro přípravu bramboráků, míchaných vajíček nebo třeba topinek. Obzvlášť, pokud chcete jídlo, které bude zdravé a jeho přípravou neubližujete životnímu prostředí. Nová řada Infinity přichází na trh s keramickým nepřilnavým povrchem obohacena o příměs diamantového prachu, který zajišťuje vysokou odolnost, nepřilnavost…
Porovnat ceny 899 Kč

Registrovaný uživatel17. července 2024

Oproti teflonovým pánvím vydrží, při našem způsobu používání, cca 2 x déle a "nepřilnavé" vlastnosti jsou srovnatelné.

Registrovaný uživatel24. září 2023

Ze začátku nepřilnavý povrch a možno smažit téměř be oleje. Snadné čištění.

Po 2 letech na vyhození. Smažení pouze s velkým množstvím oleje, jinak se vše přichytává. Povrch se snadno poškrábe. Na horním okraji pánve se místy odlupuje povrch.

I přes šetrné umývání je povrch pánve po 2 letech zničený. Bohužel jsem nestihnul reklamovat v čas.

Registrovaný uživatel20. července 2023

rozklad tepla

Registrovaný uživatel24. února 2023

Povrch je opravdu neprilnavy.

Nevim jak, ale nahore na okraji panve uz se nam kousek utuknul/sedrel ci co. Na funkci to nema vliv, ale prekvapilo me to, zvlast, kdyz jsem cetla, jak je ten povrch velmi odolny.

Varianta 20 cm
Registrovaný uživatel16. listopadu 2022

odolný povrch dobře navržená geometrie nekroutí se při ohřátí používám na indukci a hřeje pěkně rovnoměrně, podstatně lépe než tefal

nepřilnavost není taková na jakou jsem zvyklí u klasických teflonek typu tefal Ti pro. Oproti mé stará keramice je malinko nepřilnavější. Zkrátka z toho občas něco drhnu dolů.

Tuhle pánev jsem vyhlédl v dtestu, kde vévodila. Už mě nebavilo kupovat pořád dokola klasické teflonky (tefal titanium pro), které se spálily zhnědly. Teploty teflon prostě nedává. A pokud restujete maso, stejky a tak, tak teflonku zaručeně odděláte. Jsem zvědavý jak dlouho tenhle povrch vydrží.

Registrovaný uživatel7. června 2022

Palačinky i vajíčka smažím bez jediné kapky oleje.

Nepřilnavost povrchu vydržela přesně rok. Přesto jsem koupila další.

Registrovaný uživatel17. června 2021

Jídlo se nepřipaluje, nemusím používat olej, ani na volská oka.

Registrovaný uživatel17. února 2021

Nejlíp se to dá poznat vajíčkách,nepřipaluje tolik.

Těžká

Opravdu kvalitní pánvice.Uvidíme,jaká bude životnost povrchu.