Nemážádné vedlejší účinky, pomáhá mi mírnit stres a zátěž,které mě
pronásledují
nezjistila jsem
Snad by stálo za úvahu objemně tlusté tablety vyrábět v přijatelnější
formě, musím je půlit kvůli polykání

Produkt je chválen za účinky na zmírnění neurologických obtíží a bolestí, často na doporučení lékařů. Zároveň je však zmiňována vyšší cena a u některých uživatelů absence výrazných výsledků. Účinnost se projevuje při dlouhodobém užívání, ale individuální rozdíly v reakcích jsou patrné.
Nemážádné vedlejší účinky, pomáhá mi mírnit stres a zátěž,které mě
pronásledují
nezjistila jsem
Snad by stálo za úvahu objemně tlusté tablety vyrábět v přijatelnější
formě, musím je půlit kvůli polykání
Bylo mi doporučeno neurologem užívat vit. sk.B, tak je užívám, výsledky nevím, nemohu hodnotit
uvítala bych menší kapsle
Pravidelně objednávám a jsem velice spokojená.
Perfektní firma..
Pomáhá udržovat neuropatií v mezích
Užívám necelý měsíc, ale myslím si, že zlepšení cítím. Koupila jsem si dvě balení, tak po využívání bych mohla zhodnotit více.
Žádné negativní hodnocení nemohu napsat.
Zatim uzivam kratce ale je poznat zlepseni.
Produkt je levnější než v lékárně - při dlouhodobém užívání toto zjištění hraje zásadní roli při opakovaném nákupu.
Už jsem Revitanerv Strong hodnotila. Užívám dál.
pomáhá při neuropatii, kupuji opakovaně
Krátká doba užívání pro vyslovení jednoznačného stanoviska. Výrazné je ovlivnění glykémie (snížení), méně již ovlivnění vedlejších příznaků periferní neuropatie při mém průběhu diabetu.
Zdá se že jde o přínosný přípravek.
Velmi dobrý pomocník při vyčerpání.
doporučeno od lékaře
Mám doporučení od lékaře
- doporučeno lékařem
- zdá se, že působí kladně
byl mi doporučen neurologem
Zatím nejkvalitnější produkt a u vás nejlepší cena. Díky
vynikající, velice mi pomáhá s neuropatií
Zatím bez zlepšení
Jednoduché použití