Náš patentovaný výrobek který beru opakovaně jako prevenci.
Preventan bereme zejména na podzim a v zimě jako prevenci proti chřipkovému onemocnění.Rozhodně doporučuji

Farmax Preventan Clasic s příchutí je podle recenzí účinný doplněk pro posílení imunity a prevenci nachlazení. Uživatelé oceňují jeho příjemnou chuť a rychlý nástup účinku při prvních známkách nemoci. Dlouhodobé užívání je spojeno s minimálním výskytem onemocnění. Někteří zmiňují vyšší cenu, ale většina považuje produkt za spolehlivý a doporučuje jej.
Náš patentovaný výrobek který beru opakovaně jako prevenci.
Jsem spokojená, opět objednám
jsem zvyklý
Každoročně již spousty let od října do dubna užíváme a věříme, že díky Preventanu nemíváme v zimě žádné zdravotní problémy
I nadále budeme Preventan užívat
zatím užívám a snad mě posílí imunitu
užívám celou zimu, a nevím co je to nachlazení
Opravdu funguje.
Chutná jak bonbon a mně pomohl s virózou,která mě nepoložila,tak abych musela ležet v posteli.
Již podruhé dobré zkušenosti.
Používám pro prevenci viróz. I na začátku onemocnění zmírňuje příznaky.
Na doporučení rodiny a vlastní zkušenosti. Cítím se bezpečně v současné situaci.
moc drahý
pomáhá posilovat imunitu
chutné
Dlouhodobě užíváme,bez onemocnění
dobrá chuť
I když ho neberu preventivně,ale až když na mě něco leze,tak vždy rychle zabere.
Super vec
Preventan užívám již několik let vždy od podzimu do jara a jsem s ním velmi spokojena.
Super, pomáhá nám překonat podzimní virozy.
Produkt, který funguje
Preventan mně doporučila dětská lékařka na posílení imunity dětí.