Pánev Recenze De BUYER Mineral B Element pánev na palačinky

Recenze De BUYER Mineral B Element pánev na palačinky

Pánev na palačinky od francouzského výrobce De Buyer má průměr 24 cm, nízký okraj a zahnutou rukojeť ve francouzském stylu, která zajišťuje pohodlnou manipulaci. Tato pánev na palačinky je ideálním pomocníkem při přípravě oblíbených palačinek. Díky kulatému tvaru pánve a nízkému okraji snadno otočíte palačinku a také ji jednoduše přesunete na talíř. S touto pánví se vám podaří připravit tradiční…

Registrovaný uživatel22. února 2021

Splňuje používaní na vyšší teploty např. gril.

Omezené možnosti pro používání v troubě.

Varianta 20 cm
Registrovaný uživatel27. ledna 2021

Výdrž, Doufám až do smrti je mi 56 let

Větší hmotnost pro ženy - Zezačátku připaluje, pak méně. Chtělo by to vyšší hrany jako Vok aspoň (2cm) prská na sporák

Doporučuji zakoupit, když Vám nebude vadit 2,5kg + sortiment v pánvi

Registrovaný uživatel11. června 2020

robustní, pevná pánev, už se nebojím ji rozehřát, na indukci jde jak dělo, vajíčka i maso jak má být. prvotně se musí zajet a pořádně vybarvit

zajel jsem ji s 1kg soli a i když se vybarvila, tak jsem asi byl zbytečně opatrný, měl jsem jí nahřát víc. Pár dalších použití ještě "špinila", ale teď už je pánev výtečná

krásná železná pánev, radost vzít do ruky a péct, smažit apod. na dušení pod pokličkou si vezměte jinou pánev.

Registrovaný uživatel12. dubna 2020

Kvalitni ocelova panev (takze tezka).

Registrovaný uživatel26. října 2014

Skvělá pánev na steaky.