Hlavička stránky
Hlavní obsah stránky
Pánev Recenze De Buyer Carbone Plus

Recenze De Buyer Carbone Plus

Nahlásit
Nahlásit chybu
Před prvním použitím ocelové pánve pánev opláchněte vařící vodou. Poté dobře pánev osušte papírovou (či jinou) utěrkou. Nalijte do pánve olej do výšky cca 1 cm a pánev nahřívejte asi 5 minut - jestliže olej začne kouřit, či se na něm začnou tvořit bublinky, pánev stáhněte, olej vylijte a pánev po vychladnutí vytřete papírovou utěrkou. Pánev je takto připravena k použití.
Porovnat ceny od 762 Kč

Recenze 88%

Hodnocení: 88%
8 recenzí
5
6x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Přidání nového hodnocení

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatel14. listopadu 2021
Hodnocení: 100%

Tahle pánev je absolutní pecka,měl jsem drahé teflonky, keramiky,ale tohle předčilo mé očekávání, robustní, těžká, stabilní,do ruky velmi příjemná pánev,po nutném prvotním procesu vypálení, absolutně nepřilnavá, rychle rozpálená(ne rukojeť ), dal jsem na recenze a skutečně vaření na oceli je bez konkurence ,velikost dna ve vel. 28 cm je 20cm což odpovídá standartní sklokeramické plotýnce a vaření pro 2 max 3 osoby

Skvělá pánev,jsem maximálně spokojen ,dle mého řada Carbone plus má perfektní nepřilnavé vlastnosti, není důvod kupovat výrazně dražší řadu Mineral B

Varianta 28 cm
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel7. října 2021
Hodnocení: 80%

Není nač si stěžovat

Profi pánev

Varianta 24 cm
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel13. září 2021
Hodnocení: 100%

Velice kvalitní materiál, a opravdu po vypálení pánvice se v ní vůbec nic nepřilepí od vajec po jakoukoliv potravinu. Velké plus je, že používáte třeba kovovou špachtli a nemusíte mít strach že se vám podře dno nebo jakkoliv poškodí oproti jiným pánvicím s různými teflonovými nebo keramickými dny které se velice snadno poškrabou a za čas začnou odlupovat. Další plus je rukojeť, která i po hodině práce dá bez problémů držet holou rukou. Věřím že mě přežije.

Určitý nedostatek vidím, v tom že člověk který má ocelovou pánev poprvé v ruce a nemá zkušenost s ní, tak neví že se musí nejdříve vypálit aby dobře fungovala. Četl jsem jak dost lidí byly zklamání že pánvice se připaluje a flekatí a nejde vyčistit. Tento problém vidím v tom že na stránkách prodejce je 1 min. video co nic neříká a k výrobku dostanete malou brožůrku o vel.4x3cm kde je napsáno jak ji čistit a jak ne a že je třeba ji zahřát na 10 min. na 200° ale to vše je ve FR, ENG. nebo Rusky opět čeština není a na stránkách mají jen že čím častěji se používá tím lépe funguje. Já sám jsem si našel na Youtube videa a vypálil ji a hned byla připravena, a né až po x měsících používání, nic opravdu nic se v ní nepřipálí!

Velice dobrá věc, kterou ocení ti co opravdu vaří. Údržba je minimální, používat ji můžete od ohniště po indukci. Nevyrovná se jí žádná nepřilnavá pánvice s nepřilnavýma povrchama, co jsou vlastně převážně z hliníku a pak mikro milimetrech je nějaký nástřik od teflonu po titanový povlak kde vám v reklamě tvrdí jak zvládnou i železné škrabky ale nakonec zjistíte že to není pravda. Tato pánev ano, prostě je to ocel! Ps: nejdříve ji dobře vypalte a bude spokojeni

Varianta 28 cm
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel6. srpna 2021
Hodnocení: 100%

Nejlepší

Varianta 20 cm
Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel3. července 2021
Hodnocení: 100%

Kvalitní pánev Vydrží léta

Je těžká

Nejlepší pánve. Z oceli, žádný serepetičky. Nehodí se pro starší osoby, je opravdu těžší. Jídlo se nelepí, umývání pánve a jejich naolejování chce "nacvičit". Koupil bych znova.

Varianta 28 cm
Nahlásit
Nahlásit recenzi