Materiál čepele ocel, materiál rukojeti plast, délka ostří 16 cmNůž, který je v Evropě stále oblíbenější, je Santoku. Je to původně japonský tvar čepele pro nože.
Nůž, který je v Evropě stále oblíbenější, je Santoku. Je to původně japonský tvar čepele pro nože. V překladu znamená "tři ctnosti", je stejně vhodný na maso, rybu a zeleninu. Široká čepel usnadňuje manipulaci se Santoku. Nůž z chrom-molybden-vanadové oceli, která kombinuje inovativní a dynamický design s klasickým výběrem materiálu v prémiové kvalitě.
Kované nože jsou perfektně vyvážené a mají ergonomický design rukojeti, který padne dokonale do ruky. Černá rukojeť z vysoce kvalitního speciálního plastu tradičně spojena třemi nerezovými nýty a bez spár. Konstrukce čepele, včetně přechodu na rukojeť umožňuje snadné ostření. Nýty z ušlechtilé oceli.