Pánev Recenze Belis Stabil Extra Sfinx pánev 24 cm

Recenze Belis Stabil Extra Sfinx pánev 24 cm

Pánev se smaltovým povrchem s průměrem 24 cm má odnímatelné držadlo, což je výhodné při jejím skladování, ale také ji můžete použít pro zapékání v troubě, vhodná na všechny typy sporáků včetně indukce, nádobí je vhodné do myčky na nádobí, ale je potřeba po umytí dobře osušit a uchovat v suchu.

Registrovaný uživatel2. listopadu 2023

Výborně se na ni smaží.Je fajn, že se drzadlo může odejmout .

Registrovaný uživatel22. října 2023

Universální velikost, tak akorát

Špatný smalt, v jednom místě asi chybí, připéká se tam při vaření potravina a to by neměla. Za tu cenu nic moc

Za tu cenu nic moc, myslela jsem si, že to bude top.

Registrovaný uživatel27. května 2023

Senzační ploché rovné dno pánve perfektně sedne na hladkou indukci a ani se nehne. Skoro bych při míchání vajec nepotřebovala madlo jak opravdu skvěle sedí na sporáku. Zajímavé řešení uchycení odnímatelného madla. Ne zrovna click systém, ale pro tuto pánev nezbytná, jistější varianta (přesto velmi jednoduchá a rychlá) našroubování.

Registrovaný uživatel20. září 2022

Super, ceska a kvalitni panev. Nedam na ni dopustit.

Registrovaný uživatel28. února 2021

vynikající hrnce, které skutečně vydrží - měl jsem ty samé již před 15 lety20lety, teď jsem pouze dokupoval menší rozměry. Škoda, že nejde dokoupit dřevěné držáky od starších pánví, aspoň jsem je nikde nenašel