Opakuji neb jsem již hodnotil jednou - toto nádobí znám a jsem s ním dlouhodobě spokojen a pánev nahradila odešlou jiné značky.

Výborně se s ní pracuje!
Je jen trochu těžší!
Bezkonkurenční kvalita
Lepší nádobí snad není.
Nakoupím znovu a všude doporučuji.
Dlouhá životnost
Šikovná malá, panvička.
Kvalitní nádobí.Léty odzkoušené.
Těžší. ne úplně dobré do myčky.
Klady přesahují zápory.
I když není úplně nepřilnavá, chytá minimálně.
Vypadá,že vydrží dlouho.
Sundavací držátko.
Paráda, jsem spokojen
Pánvičku jsem si vybrala proto, že je možnost jí dát do trouby. Často ji používám a zatím je všechno OK.
Design a smalt je ideální na indukci.
Odjímatelná rukojeť je hrůza.
Již jednu stejnou pánev mámei a jsme s ní spokojeni.Pánev používáme tak dvakrát týdně.
Kvalitní smaltovaná pánev od české firmy s krásnou dřevěnou rukojetí
Výborný nápad s oddělávací rukojetí, pánev lze vložit do trouby a zapékat v ní
Kvalitní produkt od české firmy
Pánev je ve více velikostech
Dlouholetá životnost
Splňuje všechny mé požadavky.
Klasické nádobí pro spolehlivou přípravu jídla.
Zpracování, možnost odnětí rukojeti, síla materiálu, všestranné použití
Mám malou pánev a lívanečník čtyřicet let a stále jsou funkční. Koupil jsem si tuto pánev ze zvědavosti , jestli je kvalita a technologie stejná jako u těch starých čtyřicet let a vypadá to že ano. Přednosti těchto pánví je ,že se nedeformují a jen jí tak neodřete. Další plus , nedostává se do jídla žádný teflon a jiný sajrajt.
Horší manipulace s rukojetí
Velmi dobrá pánev. Určitě vydrží řadu let.
Zkušenosti s touto řadou nádobí. Kvalitou a výdrží vnitřního modrého smaltu.
Dosud plná spokojenost.
Pekny, smalt pokladam za kvalitny a odolny povrch. Panvica sa "na nic nehra", nepotrebuje ozdoby. Je to "pani Panvica"!
panvica nieje vhodna na elektricku platnu.
Platnicka , aj ked je rozmerom rovnaka ako dno panvice, zozhriava dno od stredu. To sa roztiahne skor ako okraje a z panvice sa stava lavor, ktory sa kolise nad platnou.. Myslim, ze na plynovom horaku by to bolo ine, ale neviem to odskusat.
Bolo by potrebne uzivatela upozornit, na moze dosledky pri pouzivani na lelektrickej pltnicke. Alebo som to niekde prehliadol?
Rad by som si precital odozvu vyrobcu na moje hodnotenie. A mozno mi aj poradi /pomoze... (?)