Pánev Recenze Banquet Alivia pánev na 4 lívance s nepřilnavým povrchem 26 cm

Recenze Banquet Alivia pánev na 4 lívance s nepřilnavým povrchem 26 cm

Pánev Banquet Alivia z litého hliníku s nepřilnavým povrchem Whiteford Xylan určená na přípravu čtyř sladkých či slaných lívanců průměru 10 cm. Pánvička má průměr 26 cm a můžete ji použít i na přípravu bramboráčků, volských ok, omelet apod. Držadlo je vyrobeno z bakelitu. Pánev je možné použít jak na plynové, sklokeramické, indukční i elektrické varné desky.

Registrovaný uživatel14. března 2023

Tato pánev nesplnila mé očekávání, prohlubně nejsou rovné, jsou jen 8 mm hluboké, aby byl olej po celé ploše, musí se ho tam nalít víc a potom tam musíte dát minimum těsta, protože ten olej vyteče ven a je po celé pánvi, už bych si ji nikdy nekoupil a také budu varovat ostatní, nemá se náhodou vyzkoušet před prodejem?

Registrovaný uživatel3. května 2021

Kvalitní silný materiál.

Pánev mohu jen doporučit.

Registrovaný uživatel15. dubna 2021

Pánev vypadá dobře, potřebovala jsem ji na indukci, stará mi na ní nefungovala. Jenom jednotlivé placičky se vždy opékají vice u středu pánve, ale to se dá při smažení otočit.

nestejnoměrné opékání, u středu více.

Registrovaný uživatel23. března 2021

Nepřilnavý povrch Lze použít na indukci Lepší cena než u jiných výrobců

Přivítal bych větší hloubku pro lívaneček

Registrovaný uživatel9. září 2020

Snacha má novou indukční varnou desku, tak jsem byla ráda, že jsem ji mohla tuto pánev koupit. Zatím na ni dělala sázená vejce - je spokojená s kvalitou.

Registrovaný uživatel31. března 2020

perfektní na udržbu a na pánvi se vubec těsto nepřichytí

celkově super