
Valdemar Grešík Bruschetta
Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Složení: rajčatové vločky (rajčatový koncentrát, kukuřičný…
v 2 obchodech

Opečený chléb potřete olivovým olejem a posypte Bruschettou. Složení: rajčatové vločky (rajčatový koncentrát, kukuřičný…
v 2 obchodech

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu.Složení: lahůdková paprika, mořská jedlá sůl (max. 20 %),…
Valdemar Grešík - Natura

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu.Složení: jedlá sůl (max. 19 %), paprika, česnek, cibule, třtinový cukr, šípek,…
v 3 obchodech

Dodává příjemně peprně-kyselou chuť mořským rybám, masovým minutkám a pikantním omáčkám. Složení: oplodí citrónu (42 %),…
v 2 obchodech

Piper nigrum Pepř bílý má jemnější chuť a vůni než pepř černý. Vhodný pro bílá masa, polévky, bílé omáčky.Složení: celé…
v 2 obchodech

Artemisia dracunculus Do salátů, majonéz, marinád, nádivek do drůbeže, omelet, též k nakládání zeleniny.Složení: estragon…
v 2 obchodech

Allium sativum Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek.Složení: cibule česneku kuchyňského…
Valdemar Grešík - Natura

Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb. Složení: koriandr, kurkuma, pískavice…
Valdemar Grešík - Natura

Ochutí a zvýrazní chuť polévek a bílých omáček.Složení: cibule 51 %, karotka, petržel list, libeček list, kerblík list…
Valdemar Grešík - Natura

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou.Složení: petržel list, cibule,…
Valdemar Grešík - Natura

Capsicum annuum Pro pikantní omáčky a pečená či dušená masa.Složení: paprika roční Fotografie suroviny je pouze ilustrační,…
Valdemar Grešík - Natura

Na steaky, pečená masa a pikantní omáčky.Složení: paprikové vločky, rajčatové vločky, černý pepř drcený, cibule restovaná…
Valdemar Grešík - Natura

Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně.Složení: paprika, koriandr, třtinový cukr, jedlá sůl (max. 10 %),…
Valdemar Grešík - Natura

Capsicum annuum Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas.Složení: paprika lahůdková 140 ASTA - vysoká kvalita…
v 3 obchodech

Piper nigrum Velmi jemná chuť a vůně. Vhodný na ryby, zeleninové saláty, do omáček a na všechna masa.Složení: nezralé plody…
v 2 obchodech

Pikantní směs vhodná pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb.Složení: paprikové vločky, černý pepř,…
v 3 obchodech

Allium schoenoprasum Do polévek, omáček, pomazánek, na zdobení takřka všech slaných pokrmů.Složení: pažitka pravá Fotografie…
v 2 obchodech

Schinus molle Vhodný všude tam, kde se používá pepř. Je značně aromatický, ale málo peprný.Složení: plody pepřovce…
v 2 obchodech

Myristica fragrans Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú.Složení: celý plod muškátovníku vonného Fotografie…
v 2 obchodech

Elettaria cardamomum Zvýrazňuje chuť jak sladkého, tak slaného jídla. Nepostradatelný v indické kuchyni. Špetka kardamomu…
v 2 obchodech

Cinnamomum verum Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso.Složení: kůra skořicovníku ceylonského Země původu:…
v 3 obchodech

Capsicum annuum Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas.Složení: paprika pálivá 140 ASTA - vysoká kvalita…
Valdemar Grešík - Natura

Tuniská ostrá směs na pečená masa a dušenou zeleninu.Složení: chilli, česnek, paprika, jedlá sůl (max. 9 %), rajčatový…
Valdemar Grešík - Natura

Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi.Složení: paprika, jedlá sůl (max. 20 %), česnek,…
Valdemar Grešík - Natura

Na těstoviny, omáčky. Složení: česnek, chilli, petržel Fotografie směsi je pouze ilustrační, skutečný vzhled se může mírně…
Valdemar Grešík - Natura

Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně.Složení: chilli drcené - středně pálivé Fotografie suroviny je pouze…
Valdemar Grešík - Natura

K dochucení salátů a mléčných výrobků.Složení: česnek, cibule, jedlá sůl (max. 19 %), pepř, kopr, kurkuma Fotografie směsi…
Valdemar Grešík - Natura

Piper nigrum Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně.Složení: nedozrálé mleté bobule pepřovníku Fotografie…
Valdemar Grešík - Natura

Levisticum officinale Ochutí a zvýrazní polévky, zejména vývary.Složení: libeček lékařský Fotografie suroviny je pouze…
Valdemar Grešík - Natura

Cinnamomum verum Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť…
v 2 obchodech

Na sladkovodní i mořské ryby.Složení: jedlá sůl (max. 20 %), cibule, česnek, třtinový cukr, koriandr, petržel, kopr,…
Valdemar Grešík - Natura

Capsicum annuum Na ochucení grilovaných a dušených mas.Složení: paprika uzená sladká Fotografie suroviny je pouze…
Valdemar Grešík - Natura

Do salátů, na drůbež, bylinné omáčky. Složení: tymián, bazalka, saturejka, oregáno, rozmarýn, anýz, majoránka, levandule…
Valdemar Grešík - Natura

Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu.Složení: jedlá sůl (max. 30 %), pepř 27 % (černý, bílý, zelený), česnek, bylinky…
Valdemar Grešík - Natura

Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní.Složení: pepř, paprika, hořčičné semeno, kari (kurkuma, cibule, česnek, hořčice,…
Valdemar Grešík - Natura

Allium sativum Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvý česnek.Složení: cibule česneku kuchyňského Baleno…
v 2 obchodech

Coriandrum sativum Nepostradatelný v jihoamerické a thajské kuchyni jako součást pikantních omáček, též do mletého…
Valdemar Grešík - Natura

Pikantní, mírně ostré koření na maso a omáčky. Složení: chilli, cibule, paprika, pepř, česnek, kerblík, mořská sůl (max. 5…
Valdemar Grešík - Natura

Do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny.Složení: list vavřínu Fotografie suroviny…
Valdemar Grešík - Natura

Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas.Složení:…
Valdemar Grešík - Natura

Capsicum annuum Na ochucení grilovaných a dušených mas.Složení: paprika uzená pálivá Fotografie suroviny je pouze…
Valdemar Grešík - Natura

K dochucení polévek, omáček a dušených jídel.Složení: hřiby (22 %), jedlá sůl (max. 20 %), cibule, koriandr, karotka, kmín,…
Valdemar Grešík - Natura

Pimenta dioica Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny. Složení: plod pimentovníku…
Valdemar Grešík - Natura

Citrus limon Bez chemického ošetření. Do sladkých pokrmů, na přípravu ryb a pomazánek.Složení: chemicky neošetřená kůra…
Valdemar Grešík - Natura

Pro přípravu perníků a cukroví.Složení: skořice, koriandr, hřebíček, badyán, zázvor, muškátový ořech, nové koření Fotografie…
Valdemar Grešík - Natura

Capsicum frutescens Do asijských jídel, k ochucení rýže, omáček, možno je naložit do oleje, který získá pikantní…
Valdemar Grešík - Natura

Allium ursinum Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory.Složení: česnek medvědí Fotografie…
Valdemar Grešík - Natura

Myristica fragrans Do pečiva, bramborové kaše, bílé polévky, ragú. Má jemnější chuť než muškátový ořech.Složení: mníšek…
Valdemar Grešík - Natura