
Valdemar Grešík Salátové koření
- Hmotnost 30 g
Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou.Složení: petržel list, cibule,…
v 9 obchodech

Zelené koření bez soli a cukru na všechny druhy salátů. Promíchejte s vaší oblíbenou zálivkou.Složení: petržel list, cibule,…
v 9 obchodech

Ideální do mlýnků na pepř. Osvěží vůní, chutí i barevností všechny pokrmy.Složení: černý, zelený a bílý pepř celý, růžový…
v 3 obchodech

Kurkuma neboli indický šafrán je koření ze sušeného mletého oddenku kurkumovníku dlouhého. Obsahuje asi 5 % éterického…
Kramekzdravizprirody.cz

Kardamom celý 10 g GREŠÍK Dobré koření Složení: celé plody pravého kardamomu Kardamom je koření pocházející z jižní Indie a…
v 2 obchodech

1 - 2 lžičky na 1kg mouky (dle chuti). Řada Dobré koření se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a příznivou…
v 2 obchodech

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule.Složení: cibule kuchyňská, slunečnicový olej…
Valdemar Grešík - Natura

Při pečení sušenek, chleba i jiného pečiva. Také do indických polévek a dušených pokrmů.…
v 2 obchodech

Do svařeného vína, kompotů, masitých pokrmů v asijské kuchyni. Skořice ceylonská má mnohem jemnější chuť než běžně používaná…
MJ-KrasaZdravi.cz

Mírně pálivé koření vhodné na grilované či pečené kuře a krůtu.Složení: lahůdková paprika, mořská jedlá sůl (max. 20 %),…
v 11 obchodech

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule.Složení: cibule kuchyňská, slunečnicový olej…
v 8 obchodech

Piper nigrum Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně.Složení: nedozrálé mleté bobule pepřovníku Tato série…
v 9 obchodech

Aromatické, mírně ostré kari. Čerstvě namleté se skvěle hodí k dochucení asijských jídel.Složení: kurkuma kořen, zázvor…
v 8 obchodech

Majorana hortensis Do polévek, gulášů, bramboráků a karbanátků.Složení: majoránka nať drhnutá Tato série se vyznačuje…
v 9 obchodech

Coriandrum sativum K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni.Složení: koriandr plod mletý…
v 2 obchodech

Sinapis alba Pro výrobu domácí hořčice a nakládání zeleniny a hub.Složení: hořčice bílá Fotografie suroviny je pouze…
v 2 obchodech

Ocimum basilicum Extra kvalita, zahradní pěstování!Do italské kuchyně, na pizzu, špagety, saláty. Vhodná do fazolí a…
v 2 obchodech

Petroselinum crispum Do polévek, bramborových a sýrových jídel.Složení: petržel zahradní Fotografie suroviny je pouze…
v 2 obchodech

Středně ostrý typ kari pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Složení: koriandr, kurkuma, fenykl, pepř, zázvor,…
v 2 obchodech

Bulharské koření vhodné do mletých mas, zapékané zeleniny a masa, do slaných pomazánek.Složení: pískavice, saturejka, jedlá…
v 3 obchodech

Směs smícháme s máslem a podáváme s minutkami. K dochucení majonézy, polévek, omáček a salátů. Složení: jedlá sůl (max. 26…
v 3 obchodech

Kurkuma neboli indický šafrán je koření ze sušeného mletého oddenku kurkumovníku dlouhého. Obsahuje asi 5 % éterického…
Kramekzdravizprirody.cz

Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Řada Dobré koření se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a příznivou…
v 2 obchodech

Zelené bylinky bez soli na pečenou či grilovanou drůbež.Složení: oregáno, bazalka, petržel list, česnek, tymián, černý pepř…
Valdemar Grešík - Natura

Zelené bylinky bez soli na mořské i sladkovodní ryby.Složení: petržel list, cibule, kmín, rozmarýn, tymián, černý pepř Tato…
Valdemar Grešík - Natura

Na všechny druhy mletého masa. Na pečení i grilování.Složení: lahůdková paprika, majoránka, česnek, černý pepř, petržel…
Valdemar Grešík - Natura

Pikantní směs koření na grilovaná a pečená masa.Složení: paprikové vločky, rajčatové vločky, cibule, černý pepř, česnek,…
Valdemar Grešík - Natura

Mírně pikantní koření na přípravu všech druhů gulášů.Složení: lahůdková paprika, česnek, pálivá paprika, cibule, majoránka,…
Valdemar Grešík - Natura

Carum carvi Na pečená a grilovaná masa a ryby.Složení: plod kmínu Fotografie suroviny je pouze ilustrační, skutečný vzhled…
Valdemar Grešík - Natura

Příprava: 1 - 2 lžičky na 1 kg mouky (dle chuti). Složení: kmín plod, fenykl plod, koriandr plod Fotografie směsi je pouze…
Valdemar Grešík - Natura

Zingiber officinale Na pečenou drůbež, do asijské kuchyně, luštěninové a rybí polévky.Složení: kořen zázvoru Fotografie…
v 2 obchodech

Adžika je kavkazské, aromatické, ne příliš ostré koření, vhodné na dušená a pečená masa, grilování kuřat a do masových…
v 3 obchodech

Piper nigrum Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně.Složení: nedozrálé bobule pepřovníku Fotografie…
v 2 obchodech

Ostřejší kari s paprikou, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže, ryb. Složení: paprika, kurkuma, koriandr, hořčice…
v 2 obchodech

Anethum graveolens Na přípravu koprové omáčky, kulajdy a zelných salátů, též na zavařování.Složení: kopr vonný Fotografie…
v 2 obchodech

Cuminum cyminum Do mexické, indické a arabské kuchyně. Před použitím je vhodné kmín opražit. Chuť římského kmínu je výrazná,…
v 2 obchodech

Do indických jídel, vhodný i na mořské ryby.Složení: koriandr, pepř, římský kmín, skořice, citrónová kůra, hřebíček,…
v 2 obchodech

Na těstoviny a pizzu. Složení: cibule, paprika, rajčatový prášek, petržel list, bazalka, česnek, oregáno Fotografie směsi je…
v 2 obchodech

Mírně pikantní směs na pečené brambory. Na syrové půlky či plátky brambor, není potřeba použít sůl.Složení: mořská jedlá sůl…
Valdemar Grešík - Natura

Capsicum frutescens Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně.Složení: chilli mleté - středně pálivé Fotografie…
Valdemar Grešík - Natura

Salvia rosmarinus Na pečenou drůbež, ryby, do rajské omáčky a polévky, na vepřovou pečeni.Složení: list rozmarýnu Fotografie…
Valdemar Grešík - Natura

Origanum vulgare Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež.Složení: oregáno nať drhnuté Fotografie…
Valdemar Grešík - Natura

Coriandrum sativum Do indické a čínské kuchyně, ideální na ryby, nakládanou zeleninu a houby.Složení: koriandr plod celý…
Valdemar Grešík - Natura

Satureja hortensis Do luštěninových jídel, drůbežích jídel a dušené kapusty.Složení: saturejka nať drhnutá Fotografie…
Valdemar Grešík - Natura

Cinnamomum aromaticum Na veškerá sladká jídla, v asijské kuchyni i na maso.Složení: kůra skořicovníku čínského Fotografie…
Valdemar Grešík - Natura

Allium cepa Pro všestranné použití v kuchyni. Je jemnější než čerstvá cibule.Složení: cibule kuchyňská Fotografie suroviny…
Valdemar Grešík - Natura

Cortex cinnamomi cassiae Na osvěžení těla, oblíbená je i do horkých nápojů. Jako léčivo se takřka neužívá. Fotografie je…
v 2 obchodech

Eugenia aromatica Do kompotů, kečupů a nakládané zeleniny, pár kousků též do vařené rýže.Složení: hřebíček (poupata…
v 2 obchodech

Anthriscus cerefolium Do polévek, zeleninových a bramborových jídel, bešamelových omáček a bylinkového másla.Složení:…
v 2 obchodech