Logo obchodu modivo.cz

modivo.cz

272 hodnocení

46 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

velký výběr

Od 6.7. řeším vrácení peněz za nedodaný kus zboží v rámci jinak proběhlé objednávky. Kontaktovala jsem prodejce už nejméně 4x, vždycky se někdo ozve, ale peníze po několika urgencích stále nemám. Škoda, jinak je super výběr, ale toto evokuje velmi nespolehlivý obchod, další nákup už neudělám.

Martin Simapřed 10 měsíci
Doporučuji obchod

Za mne vše v pořádku. Ve čtvrtek sem objednal 3 věci v hodnotě 4000kč a v pondělí byly doma. Po čtení recenzí mi sice zatrnulo, ale vše dopadlo dobře.

Ralyspřed rokem
Doporučuji obchod

Vracel jsem zboží přes zásilkovnu neseděla mi velikost. Po odeslání mi byli peníze připsané na účet za 10 pracovních dní. Na Modivo jsem nakupoval už víc krát, kvalitní zboží jsem spokojený

Monika Taxovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Naprostý otřes v komunikaci, od 7.6. řeším reklamaci, kdy mi emailem potvrdili, že zboží dostali a že moje udaje jsou předány na reklamační oddělení k vyplacení částky, když se snažím někam dopsat tak bez reakce, když se s někým spojím na chatu tak nesmyslnné odpovedi typu - predáme to kolegum apod a nemám peníze a ani boty. Moc ráda jsem u nich objednávala, ale toto je šílené a už rozhodně objednávat nebudu. Jsem zvědavá jak dlouho tohle budu jeste řešit.

Tettona Cbpřed rokem
Doporučuji obchod

Kdybych se měla řídit podle recenzi tak nikdy tady neobjednám !!! Ale pozor , za mě velká spokojenost , zboží vždy odpovídá a když jsem už nekolikrat vracela zboží , do týdne u nich a hned druhy den peníze na účtu !!! SPOKOJENOST !!!!

Žádné

Shone Mpřed rokem
Nedoporučuji obchod

1.6.2023 jsem objednala bílé kalhoty.Obchod poslal kalhoty modré.Uplatnila jsem reklamaci a zboží vrátila 7.6.2023.Od té doby žádná reakce a peníze do dnešního dne nemám zpět.Je to hrozný přístup!! Přitom při objednání slibují vrácení peněz do 5 dní.Nedoporucuji .

Marie Jochymkovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Koupila sem si boty Calvin Klein za nemalé peníze, boty se mi rozpáraly po dvou týdnech nošení! Reklamaci vyrizuji již skoro dva měsíce a stále čekám na vyřízení! Nedoporučuji tento obchod

Jan Berenpřed rokem
Nedoporučuji obchod

zboží přišlo

Doporučuji nakupovat jen těm, kteří nechtějí zboží reklamovat a raději ho vyhodí. Obchod přijme reklamaci, napíše, že se ozvou a pak už jen urgujete. Dodnes nemám peníze zpět. Předpokládám, že hrají na to, že se s nimi nebude nikdo kvůli 4000 tahat po soudech...

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Objednala jsem si z e obuvi od Vagadond kozačky, kdy každá měla jiný odstín. Při druhé objednávce byly vady na obou botách v podobě rýpanců . Protože jsem kozačky moc chtěla, objednala jsem je potřetí z Modiva v naději, že přijdou boty v pořádku, nepoškozené. Měly vady stejné jako ty, co jsem reklamovala podruhé u e obuvi, neuvěřitelné!!!! Nemám ani boty, a zatím ani 7500,-, které jsem zaplatila. Chatovat nemá smysl, s automatem konstruktivně nic nevyřešíte a dovolat se je nemožné! Zbývá mi jen doufat!

Martin Kadlec, Mgr.před rokem
Doporučuji obchod

Za mě SUPER! V sobotu 3.6. jsem večer objednal, ve středu 6.6. jsem měl zboží(za dost peněz) doma. Perfektně zabalené, odpovídající vše dle popisu, objednávky i velikosti. Doporučuji!!!

Žádné

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

NIC!!

Objednala jsem boty jako dárek, doručení bylo v pořádku... Po rozbalení jsem přišla na to, že boty už očividně někdo nosil... Posílají použité oblečení i boty... Nejednalo se o boty, které někdo jen zkusil... ale o boty, které byly jiným zákazníkem nošeny venku... Za mě nedoporučuji!!! Komunikace s podporou katastrofa... Na reklamační oddělení se ani nedostanete... Budu řešit s českou obchodní inspekcí!

Sofia 1910před rokem
Nedoporučuji obchod

Neodporucam, za objednavkou cakam 2 tyzdne a este mi neprisla

martin ambrospřed rokem
Nedoporučuji obchod

Objednal jsem si boty, doručení do dvou dnů ale jedna bota očividně použitá, nejspíš z kameného obchodu jako výstavní na skoušku, krabice v dezolátním stavu, děravá, pomačkaná. Při druhé obědnávce jsem chtěl hned zrušit, klik jsem na řádek zrušit objednávku a vyskočilo mi že se něco pokazilo a že to mám vyzkoušet za chvíli znovu. To jsem udělal asi pětkrát ale mezi tím mi přišla zpráva že objednávka je na cestě. Tímto s tímto obchodem končím.

Jmatustikovapřed rokem
Nedoporučuji obchod

nic

Katastrofa. Poslán poškozený produkt, který jsem vrátila a teď tvrdí, že nic nepřišlo a odmítají vrátit peníze. Několik týdnů řeším tento problém.

Lavanda 42před rokem
Nedoporučuji obchod

Za vrácené zboží stále neposilaji peníze zpět. Již je to více než 14 dní - zak.stanovena lhůta.

Tinaz 83před rokem
Nedoporučuji obchod

Cena prodavaneho je o par set nizsi nez jinde, ale nestoji to za to.

Dorazila jina velikost, vraceni penez nekonecne, buh vi, jestli z nich neco dostanu. Komunikace ze strany obchodu desiva.

Michal Oliverpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Dva nákupy a naprostá nespokojenost. Ideální příklad toho, jak zákazník je jenom číslo a proto jej přece můžeme mít úplně na salámu. Poprvé jsem nakoupil někdy před Vánocemi, objednal jsem si dvě košile v různých velikostech. Přišla mi zpráva, abych si zboží vyzvedl, ale na prodejnu mi z nějakého důvodu doručili pouze jednu velikost, neměl jsem tak možnost porovnat. Zde se pak dušovali, že druhá velikost už nikde není a proto není možné ji doručit. I zkusil jsem si ji tedy objednat ne na prodejnu, ale domů, kam po pár dnech zázračně přišla. Druhý nákup byl v průběhu letošního dubna, kdy jsem si objednal batoh, ten přišel, vyzvedl jsem si jej. Ještě ten den jsem si však všiml, že se na horní straně batohu látka páře a tak jsem využil možnost online reklamace, která by dle slov obchodu měla být vyřízena do čtrnácti dní, s tím, že bych byl rád za vrácení části ceny a batoh si opravím na vlastní náklad sám. O devět dní později mi přišel mail, abych upřesnil číslo objednávky. Moc jsem nechápal, co se po mně chce, protože jsem toto číslo uvedl již předtím, při podávání reklamace. A od té doby - a dnes je to tedy již 32 dní a tedy o dva dny déle, než je zákonná povinnost pro vyřízení reklamace - ticho po pěšině. Nikdo se mi neozval a na maily taky nikdo nereaguje. Rozhodně nedoporučuju, pokud si tedy nepotřebujete vytrénovat pevné nervy. Pro mě to ostatně také byl poslední nákup.

Rebeccakalenskapřed rokem
Nedoporučuji obchod

Objednala jsem tenisky přes stránku Eobuv, samotné doručení proběhlo vcelku rychle a bez komplikací. Obuv se po týdnu běžného nošení na jedné straně rozpadla. Reklamace přes stránku MODIVO naprosto příšerná, vypleněno několik formulářů, posláno několik e-mailu a nikdo nic neřešil.Po 14 dnech každodenního telefonování byli peníze za obuv vráceny. Následné dořešení reklamace příšerné! Na e-maily nikdo neodpovídá a infolinka eobuv i modivo je již minimálně týden mimo provoz. Šílená katastrofa a toto už nikdy více!!!!

Ota Flecekpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Zadne

V tomto obchode si zrejme jiz nikdy nic nekoupim. Draha znackova obuv prisla vadna a pri reklamaci se snazi zakaznika precurat nalakanim na vraceni zbozi, tak aby nemuseli platit i postovne ( ostatni naklady vynalalozene zakaznikem). Odpoved na reklamaci po cca 14 dnech: v jakem stavu je raklamace ani slovo, ale vycurane napsany e-mail, se slovy "reakce na zadost o reklamaci" ( pritom jiz reklamace probiha a ma i sve cislo) a dale zminena snaha podobnymi slovnimi obraty natlacit zakaznika na vraceni zbozi, nikoliv dokonceni reklamacnihonrizeni. O prubehu reklamce ani slovo. Bohuzel nejsem jediny kdo takto naletel. Za me nemohu obchod doporucit ani nahodou.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

mají pěkné zboží

Objednala jsem si kufr, dopravce ho nedoručil, protože je nadrozměrný, byl vrácen prodejci. Od té doby píšu emaily, na které nikdo neodpovídá. Nedá se s nikým spojit. Platba samozřejmě proběhla předem. Nemám kufr ani peníze. Byl to narozeninový dárek. :( Modivo už nikdy více.

Kontaktní údaje

Kategorie