Logo obchodu modivo.cz

modivo.cz

271 hodnocení

46 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Sabina Kpřed 4 měsíci
Doporučuji obchod

Bleskové doručení Pěkné balení Vzhled zboží jako na fotce Cena zboží

Renataspacirpřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rychlé dodání

Objednala jsem si mikinu. Dodání rychlé, ovšem zboží zmackane, neposkladane , s ohrnutymy rukávy, v nezalepenem sáčku ..tohle chtít dát jako dárek prostě nejde. Jak tady čtu, raději vracet zpět nebudu, peněz bych se nedočkala. Dovolat se nikam nedá .. Kdo je zvyklý na dobrou úroveň NEDOPORUČUJI!

O Mikeshpřed 5 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

rychlost, kvalita zboží.

katastrofální komunikace se zákaznickou podporou, která vlastně ani podpora není, na telefonní číslo se nemáte šanci dovolat.

Tomas Kabourekpřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Naprosto tragická komunikace se zákaznickou podporou. Jediná možnost, jak je kontaktovat, je asi přes facebook messenger. Dne 20.11. jsem psal, že jedna část objednávky nebyla doručena. To mi bylo řečeno, že ji kurýr má u sebe a veze ji na zásilkovnu. Dne 22.11. jsem psal znovu, že se stav zásilky stále nezměnil. To mi bylo řečeno, že se zásilka systémově zasekla a prověří to na logistickém oddělení. Dne 27.11. jsem psal znovu a to se mi kolega omlouval, že vzhledem k události, kterou nelze ovlivnit nebude možné objednávku doručit a do 5 dní mi vrátí peníze. Dne 1.12 jsem psal, že stále nemám platbu na účtu. Pracovnice mi hned psala, že objednávku má kurýr u sebe a bude doručena. Musel jsem tedy popsat celou situaci a všechny kroky, které jsem provedl. Nakonec jsem dostal info, že platbu vrátí do 2 týdnů. Jsem zvědavý, jestli opravdu do 2 týdnů budu mít peníze na účtu - neočekávám to. Absolutní chaos. Jedna ruka neví, co dělá ta druhá. Když slíbí, že něco ověří a informují mě, už se neozvou. Pokaždé si píšu s někým jiným, kdo absolutně netuší, co se děje a musím tedy vše vysvětlovat od začátku. Tady už nikdy neobjednám.

Mvadocpřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rýchle vybavenie reklamácie

Peniaze neboli vrátené do14 dní. Riešil som to cez chat a až po mojej urgencii reagovali. Maily ignorujú. Zakaznikom odporúčam v prípade nedodržania podmienok kontaktovať obchodnú inšpekciu.

Belief Ppřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nefunguje systém v části "vratky", po ruční vratce nepřijde zpráva o přijetí vratky. Na chatu odpovídá jen automat, obsluha se nepřipojila. Poslala jsem e-mail, přišla automatická odpověď a zase se nic neděje! Naprostá nespolehlivost.

Dane Martinpřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žádné

Nenakupujte. Vratila jsem boticky. A bez reakce, komunikace zadna. Nejspise neuvidim ani jedno ani druhe. Nenalette jako my vsichni ostatni. Neslusne jednani.

Martin Ruzickapřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Neni mozny temer zadny kontakt. Reklamovane zbozi vraceno s vadou na prodejne, neprislo slibene potvrzeni do mailu, kontakt jen pres formular, na odpoved cekam dodnes a penize ani po cca 3 tydnech nevratili a ani se k tomu nedaji.

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

NEDOPORUCUJI

Headcrash 1před 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

výběr zboží

za uznanou reklamaci zboží čekám skoro 2 měsíce na peníze

Irena Vlkovápřed 7 měsíci
Doporučuji obchod

rychlé dodání, zboží dle popisu

tomáš lahnerpřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nemám

Koupil jsem quess tašku přes rameno nenosím ji skoro vůbec a už se mi loupe ta kůže ..za mě fake

Romana Daníčkovápřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Takový obchod jsem ještě nepotkala. Ohledně objednávky mi nepřišel potvrzující e-mail asi týden. Snazila jsem se je kontaktovat - po chatu, e-mailem, i kontaktním formulářem. E-mailem se mi vrátil jako nedorucitelny, na druhé straně chatu se me 4x zeptali co si přeji ale nikdo nereagoval na můj jasný 1 větný dotaz a formulář nefunguje pro změnu vůbec.

Registrovaný uživatelpřed 8 měsíci
Doporučuji obchod

Kabelka krásná za skvělou cenu, možná hezčí než na obrázku. Rychlé doručení. Skvělá komunikace a ochota.

Nic

Registrovaný uživatelpřed 8 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlost dodání, ceny. Nakupuji asi po 20cate vždy bez problémů, vrácení zpět taktéž

Nic.

Registrovaný uživatelpřed 8 měsíci
Doporučuji obchod

- Zboží dorazilo do 48 hodin po vyřízení objednávky - boty dorazily v pořádku, žádná vada

Moravcova Jmpřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Klady žádné

Reklamace bot katastrofa, boty přijmou zpět a peníze nepošlou. Dva měsíce urguji vrácení peněz a nikdo nereaguje, stále dokola chtějí posílat lístek s vrácením zboží a nic se dál neděje. Nemám boty ani peníze. Upozorňuji, že jsem boty objednala na eobuv, bohužel už patří modivu. Jsou to podvodníci. Předávám na COI.

Its Me Atlanticpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rychlé dodání

Fake. Dlouho vyhlížená mikina AX od Armani se konečně objevila ve slevě za 1500 korun z nějakých 3000 +/- Nejenže si tohle o českých eshopech s rádoby značkovým oblečením myslím už dlouho, teď jsem se přesvědčila na vlastní zkušenost. Mikina je jednoznačný FAKE. Materiál na dotek je jako mikina z tally wejl za 300 korun… Štítek na krku je špatně našitý a působí lacině. Mikina je celkem jinak pěkná ale nechápu ten tvar! Velikost XS a prsa i tělo sedí jako XS ale rukávy jsou širší a ramena objemná jak kdyby to měl nosit nějaký malý kulturista. U krku nepřilnavý a odstává kus, jak kdybych měla málo široký krk na tuto mikinu. Představujte si tvar obráceného trojúhelníku. Nahoře moc prostorný a dole úzké.

Miroslava Nahodilovapřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlost dodání zboží, parádně zabalené botky a ještě jsou luxusní :)

Koupila jsem si dvoje riekerky (v parádní ceně) s tím, že jsem chtěla jedny vrátit, bohužel jsou tak senzační, že je nevrátím ...

Registrovaný uživatelpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

velký výběr

Od 6.7. řeším vrácení peněz za nedodaný kus zboží v rámci jinak proběhlé objednávky. Kontaktovala jsem prodejce už nejméně 4x, vždycky se někdo ozve, ale peníze po několika urgencích stále nemám. Škoda, jinak je super výběr, ale toto evokuje velmi nespolehlivý obchod, další nákup už neudělám.

Kontaktní údaje

Kategorie