Logo obchodu modivo.cz

modivo.cz

270 hodnocení

46 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 22 dny
Doporučuji obchod

Rychlé doručení, zboží v pořádku. Obával jsem se objednat kvůli hodně špatných recenzi (vč. ohledně vrácení peněz), tak jsem objednal nakup s dobírkou, obchod tuto možnost má. Nemůžu nic napsat ohledně vracení, protože zboží mi vyhovuje.

Štefan Krejčípřed měsícem
Doporučuji obchod

rychlost dodání kvalita dobrá cena Na základě mnoha špatných recenzí jsem měl trochu obavy, ale nemohu vytknout vůbec nic. Zboží dorazilo již 2. den a vše v pořádku.

Jitka Peterkovápřed měsícem
Nedoporučuji obchod

Dnes jsem si převzala zásilku s kabelkou Valentino. Přišlo mi to jak aprílový vtip. Kabelka byla v papírovém sáčku, žádná krabice, žádný dust bag, kovové části kabelky neměly foliové kryty, a na přední straně kabelky je dost znatelný kaz. Kabelka vypadá, jako by ji už někdo vrátil nebo možná i chvíli nosil. Chci ji vrátit, ale co čtu tady recenze, asi to nebude dobrý nápad. Obrátím se na ČOI a zkušenost si rozhodně nenechám pro sebe.

Elena Tsurkanpřed měsícem
Doporučuji obchod

Super rychle dodani, kvalitni zbozi, jednoduche vraceni pres aplikaci a nasledne vraceni penez rychle a bez problemu

Kateřina Maxovápřed měsícem
Nedoporučuji obchod

Rychlé dodání.

Vracela jsem dva výrobky,urguji peníze,stejný scénář jako tady popisují jiní.Nedovoláte se a když už ano,tak vám slíbí,že to hned předají a do konce týdne jsou peníze na účtě.Ani náhodou.Nereagují ani na emaily.Již několik dní se nemohu přihlásit do svého účtu na Modivu.Přijde mi to účelové,jako když nechtějí,abysme měli nějaký doklad.Kamarádka má to samé,nemůže do účtu,hlásí to špatný email,nesprávné heslo.Nedá se vygeneovat ani nové heslo.Nejspíš už toho mají na triku tolik,že to balí a peníze už nikdo neuvidí.Na přímý dotaz jestli končí paní odpověděla,že takové informace nemá.

Registrovaný uživatelpřed 2 měsíci
Doporučuji obchod

Pěkné a kvalitní zboží.

Stále údajně vratka na cestě (jednu z věcí vracím, protože jsem objednala dvě skoro totožné kabelky). Dokonce ještě ani neověřují vratku. Mrzí mě to, už nikdy bohužel z tohoto webu neobjednám a vrátím se tam, kde případné vrácené zboží skutečně zrefundují. Ani nelze kontaktovat jinak než přes robota. Vlastně je to e obuv.

Eva Procházkovápřed 2 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlost dodání Cena Spokojenost, nakupuji často

Jitka Novápřed 2 měsíci
Doporučuji obchod

rychlé dodání, bezproblémové vrácení zboží, vše bylo vždy v pořádku, pro mě jeden z nejlepších obchodů

žádné

Registrovaný uživatelpřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

NEDOPORUČUJI!!! V případě, že zboží nebudete vracet, budete zřejmě spokojeni s rychlostí dodání. Při vrácení zboží však nastane problém s vrácením peněz. Již tři týdny je urguji a důrazně je upozorňuji na fakt, že mi neoprávněně zadržují peníze za vrácené zboží, které přijali dle sledovacího čísla zásilky před měsícem. Vždy mi přislíbí vrácení peněz do konce týdne, ale stále marně čekám. Předám podnět ČOI, aby bylo Modivo.cz zařazeno se seznam rizikových e-shopů z důvodu nedodržení zákonných povinností a obtížné vymahatelnosti práv spotřebitele.

Roubalmartin Mpřed 2 měsíci
Doporučuji obchod

Vse v poradku! Za 3 dny mikina Gant doma! Vse sedi! Bal jsem se recenzi ale… doporucuji !! Bez jedineho problemu !!

Zadne

Registrovaný uživatelpřed 2 měsíci
Doporučuji obchod

Objednala jsem si kabát. Kvalitní materiál, ale neseděl mi střih. Vrátila jsem ho. Díky recenzím jsme se hodně bála, že nedostanu peníze zpět (7.520 Kč), ale přišly na účet za 5 dní po převzetí zboží. Takže zkušenost dobrá.

Aneta Bouberlovápřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Popletli doručení a nyní nejsou schopní vrátit peníze. Píší, že peníze vrátí do 3-5 dnů a po 14 dnech nic. Když se zeptám, jak to s tím vypadá, tak odepíšou, že email nebyl doručen. Zahozený peníze.

Registrovaný uživatelpřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Katastrofa!!!! Nejsou schopni ani poslat zboží na správnou adresu!! Nenakupovat!!

25 Aninapřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žadné .

Jsem velmi nespokojená s obchodem Modivo.cz ! Jejich neochota vrátit peníze za reklamované zboží, a to při částce nad 10 tisíc korun, je velice neprofesionální. Navzdory opakovanému poskytnutí veškerých potřebných informací a doložení dokladů o nákupu a odeslání reklamovaného zboží, stále nedostávám žádné uspokojivé řešení. Každý týden mi paní Kateřina na telefonu slibuje, že situaci prověří, ale reklamace trvá již více než dva měsíce a na mé zprávy neodpovídají. Dle recenzí nejsem jediná z koho si dělají dobrý den . Nejspíš se obratím na ČOI .

tereza dostalovapřed 3 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlá dodávka, zboží vráceno- vrácení peněz zpět bylo do 3 dnů

Eppo Drncovapřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

žádné

Zásadně nic nekupovat. Zboží nepřišlo, na žádost o vrácení peněz nereagují. Jednou za měsíc vygenerují zprávu, že objednávka zboží propadla, a že nemůže být naplněna. Nikdy nic nekupovat!!!!

Veratonovapřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Na začátku prosince jsem vrátila zboží a do dnes tj. 14.1.2024 jsem za toto zboží nedostala zpět svoje peníze!!!!! 2x jsem s nimi telefonovala a 3x poslala email. Bohužel peníze zpět nemám!!! Proto obchod NEDOPORUČUJI !!!

Lreissigovapřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žádné

Nedodržují dobu 14 dnů na vrácení peněz a pak vám vrátí pouze část objednávky, po více než měsíci stále nemáme peníze za vrácené zboží, kontakt lze jen přes chatbot nebo lidi zkuste jako já polský kontakt, tam na emaily reagují používala jsem prekladac a řešila v polštině. Již je podáno mimosoudní řešení na ČOi a na policii, kdo můžete udělejte to stejně, čím více nás bude, hromadná žaloba by nebyla od věci.

Registrovaný uživatelpřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Jedna velká katastrofa. Jak již jiní zde psali. Naprostý chaos s objednaným a vraceným zbožím. V mém případě jsem vracel dvě položky ze dvou objednaných. Peníze mi po měsíci vrátili pouze za jednu položku. Neustále komunikuji o reklamaci pokaždé však pouze s nějakých chatbotem. Kterému nelze vysvětlit můj problém a pokaždé mě ujišťuje ,že vracené peníze vlastně od nich odešly. Takto už si s nimi píši další měsíc a už mě to přestalo bavit. Tak jsem tuto záležitost předal jako reklamaci platby v bance. Tak jsem zvědavý jak mi pomůžou oni když tuto službu poskytují

Sabina Kpřed 4 měsíci
Doporučuji obchod

Bleskové doručení Pěkné balení Vzhled zboží jako na fotce Cena zboží

Kontaktní údaje

Kategorie